Wanneer:
5 februari 2023 hele dag
2023-02-05T00:00:00+01:00
2023-02-06T00:00:00+01:00
Waar:
Dalfsen, Marshoekstal

In het licht van Babaji

Op deze dag ga je in contact met je ziel na waar je meer licht, verruiming en heling in zou willen brengen: in de situaties uit je leven, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Vervolgens werk je in meditaties aan wat je belemmeringen zijn en we openen ons voor het licht en de grace van de meester(s).

Naast dit innerlijke onderzoek, kijken we ook hoe externe energieën je welzijn beïnvloeden. Er verschuift enorm veel op aarde, het kan je onmogelijk ontgaan. Alles wat er gebeurt heeft invloed op alle niveaus van je wezen. De meeste van deze invloeden zijn onbewust: je hebt je handen er al aan vol om je leven te leven, en bovendien zijn deze invloeden meestal heel subtiel waardoor je ze niet opmerkt. Je merkt de negatieve gevolgen vaak pas na langere tijd, wanneer de energieën zich opgestapeld hebben en een merkbaar effect hebben, vaak in de vorm van stress of ziekte.

Deze dag is ook bedoeld om je bewustzijn van deze subtiele effecten te vergroten, eventuele negatieve effecten ervan eerder bewust te worden of ze voor te zijn, en ze te neutraliseren door reeds aanwezige effecten te helen. Het gaat dan natuurlijk alleen om de negatieve effecten: de positieve effecten kun je verwelkomen en integreer je in je wezen.

De inspiratie voor de dag is weer ontstaan vanuit onze afstemming op Sri Babaji. Mede daarom is deze dag op basis van zelf te bepalen bijdrage.

Lees hier meer informatie of geef je gelijk op voor de lichtdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *