Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee gratis meditaties.

Nieuwsbrief Israna
* verplichte velden

Live Radio Israna

Verbinding met ons en anderen met onze live gechannelde meditaties
Onze internetradio maakt het mogelijk voor je om eens in de twee weken thuis in alle rust te mediteren en toch live verbonden te zijn met ons en andere luisteraars. Je kunt dit alleen doen, of bijvoorbeeld met een groepje bij je thuis en samen in verbondenheid een mooie een spirituele avond beleven.  Tijdens de uitzendingen werken we samen met de geascendeerde meesters Phylos en Saint Germain om je spirituele groei te bevorderen.

Persoonlijke transmissies
Bij de meditaties houden de meesters en wij je in onze aandacht en ontvang je energietransmissies die het effect van de meditaties versterken.

Inhoud van de uitzendingen
We doen per avond twee meditaties, een van Saint Germain via Froukje en een van Phylos via Jeroen. Tussen de meditaties in zal er een korte pauze zijn. De onderwerpen van de meditaties kunnen variëren. De meesters hebben aangekondigd de komende tijd te willen werken aan een groter bewustzijn van je chakra’s en ze te leren gebruiken als zintuigen, maar het zal (ook voor onszelf) soms een verrassing zijn waar de meditaties over zullen gaan. Als je een verzoek hebt voor een bepaald thema voor een meditatie dan kun je dat mailen: we vinden het leuk om indien mogelijk op deze verzoeken in te spelen.

Later luisteren
Wanneer je een uitzending hebt gemist of nog eens wilt beluisteren dan kan dat: we plaatsen de uitzending nog twee weken op de pagina “Uitzending gemist”, meestal op de vrijdag of zaterdag na de uitzending. Ook wanneer je op een later tijdstip naar de meditaties luistert ontvang je de transmissies van de meesters, omdat de meesters niet binnen de aardse tijd/ruimte dimensie opereren. Ze zijn zich ervan bewust wanneer jij luistert en laten dan energie naar je toe gaan. Je zult merken dat de meesters ook dan voelbaar aanwezig zijn.

Uitzendingen op CD’s
Wanneer je de meditaties van de uitzendingen wilt bewaren kun je ze ook bij ons op CD's bestellen. De opnames op CD's zijn van CD kwaliteit, die hoger is dan die van de uitzendingen. Bovendien zijn eventuele verstoringen uit de opnames verwijderd. Wanneer je je abonneert op de CD’s krijg je er gratis mooi uitgevoerde hoezen bij waarin je telkens 6 uitzendingen kunt bewaren. Je kunt ook een uitzending naar keuze nabestellen.

Kosten lidmaatschap
Kijk voor de kosten van het lidmaatschap, proefabonnement voor twee keer en CD's van de uitzendingen in het menu links bij 'Kosten'.

Lid worden
Als je lid wilt worden kun je ons een bericht sturen.