De Zon als Meester | 23 juni in Dalfsen

Op deze dag maken we op een diep(er) niveau contact met de zon. Daarbij gaat het niet alleen om de fysieke zon maar ook om de energie van de ziel van de zon, het solaire licht.

We zien de zon als een groots en perfect wezen, een meester. Als je naar de zon uitreikt vanuit je hart en vanuit vertrouwen overgave, zal de zon zeker uitreiken naar jou. Hij zal je vullen met helend en transformerend licht. Ook kan je je thema’s en projecten vullen met dit licht zodat ze geënergetiseerd worden.

Daarnaast bevat het solaire licht de hogere wil. Door je af te stemmen ontvang je meer energie van jouw levensdoel en je plek in het geheel.

Wat gaan we doen:

  • in gechannelde meditaties (dieper) afstemmen op de zon en het solaire licht
  • projecten en thema’s in dit licht houden
  • meer vertellen over mediteren in de zon en over Sunyogi Umasankar
  • bij mooi weer een meditatie in de zon (dit kunnen we ook doen als het bewolkt is)
  • fysieke oefeningen (van Sunyogi) die het proces versterken en waarmee je gifstoffen kunt oplossen

Je kunt deze dag volgen als losse lichtdag maar ook ter voorbereiding op en kennismaking met de Sunyoga cursus  die Sunyogi geeft van 15-18 augustus.

Praktisch:

De cursus wordt gegeven op 23 juni in Dalfsen in Isis Sofia, Keizersteeg 3. De dag is van 10.00 uur tot 17.00 uur. Koffie, kruidenthee en koeken zijn inbegrepen, voor lunch moet je zelf zorgen.

Bijdrage:

Je bepaalt zelf je bijdrage voor deelname aan de lichtdag (tenzij anders aangegeven). Het richtbedrag is €110, maar je kunt daar dus van afwijken. Om het aangereikte te kunnen blijven oefenen zullen (bij voldoende belangstelling) de meditaties achteraf als downloads of op CD’s te verkrijgen zijn. De kosten hiervan bedragen €35 voor de downloads en €42 voor de cd’s (inclusief verzending).

Aanmelden:

Dit kan via het aanmeldformulier op de website. Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.