Wanneer:
4 juli 2021 @ 10:00 – 17:00
2021-07-04T10:00:00+02:00
2021-07-04T17:00:00+02:00
Waar:
Dalfsen, Isis Sofia

Voor deelnemers die de cursus Awakening your Light Body hebben afgerond.

De energieën die de aarde bereiken vanuit het universum zijn momenteel turbulent en erg sterk, zoals goed voelbaar en zichtbaar is in de wereld. Van Duane Packer en Sanaya Roman, de grondleggers van de Light Body, leerden we hoe belangrijk het is om je energiecentra en light body centra steeds aan de veranderende energie aan te passen.

Met deze dag willen we je hierbij van harte behulpzaam zijn. Hoewel het programma nog niet helemaal vaststaat zijn dit de voorlopige onderwerpen:

  • Aanpassen van je Light Body aan de huidige energieën
  • Werken met Light Body-frequenties, afgestemd op de energiebeweging op aarde
  • Je stabiliteit vergroten in deze en de komende periode vanuit de Light Body kern
  • Je doelen energetiseren en afstemmen op het nieuwetijdslicht
  • Bewust gebruik maken van het Light Body gridwerk voor jezelf, anderen en de wereld

Deze dag biedt een uitgelezen kans om je vaardigheden in het werken met de energieën verder vorm te geven. En, als je misschien al langere tijd niet veel meer met de Light Body gedaan hebt, geweldig leuk toch om het weer nieuw leven in te blazen en nieuwe inspiratie op te doen! En…wie weet ontmoet je wel vroegere medecursisten, of andere leuke mensen.

Als je de cursus Awakening your Light Body net hebt afgerond, doe dan wel meditatie 13 (kern en cocon) van module 6 als voorbereiding op deze dag.

De term Light Body Highlight werd indertijd gebruikt door John Kalse, onze eigen Light Body leraar die de cursus destijds in Nederland heeft geïntroduceerd. Nu, meer dan 15 jaar na zijn overgaan, willen wij deze benaming nieuw leven inblazen.

Aanmelden:
Dit kan via het aanmeldformulier op de website. Na aanmelding krijg je informatie over hoe je op de dag zelf kunt inloggen. De betaling is op basis van een zelf te bepalen bijdrage. Bij voldoende belangstelling zullen de meditaties achteraf ook als downloads verkrijgbaar zijn. Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.