Wanneer:
5 december 2021 @ 10:00 – 17:00
2021-12-05T10:00:00+01:00
2021-12-05T17:00:00+01:00
Waar:
Dalfsen, Isis Sofia

Vind of verdiep je zielscontacten.

Ben je op zoek naar een partner of vriendschappen? Heb je behoefte om bestaande contacten te verdiepen of hier heling en vergeving in te brengen? Op deze dag kijken we vanaf een spiritueel niveau naar zielsrelaties.

Wellicht ken je het verschijnsel dat je in een groep mensen zit en je afvraagt: wat doe ik hier eigenlijk? Of dat je je eenzaam kunt voelen in je relatie of vriendschap. Of verlangt naar een nieuwe relatie.
Je kunt naar de ander(en) kijken: wat is er met hen dat ik gaan aansluiting vind? Het kan zijn dat je een heel andere energie of trilling hebt. Maar het kan ook dat er belemmeringen in jezelf zitten, energetische blokkades, die je misschien nog niet ziet van jezelf en die je afhouden van werkelijk contact. Dergelijke blokkades kunnen leiden tot depressie of eenzaamheid.

Wanneer je je contact met anderen wilt verdiepen, of nieuwe mensen, of een partner of collega in je leven wilt aantrekken, is het daarom allereerst van belang je eigen energetische blokkades op te ruimen.

Daarnaast is het van belang bestaande relaties te helen en anderen te vergeven als je dat nog niet had gedaan. Dit kan ook als die anderen niet meer op aarde aanwezig zijn.

We werken deze dag met hoge trillingsfrequenties om heling in je relaties te brengen en in jou op te ruimen wat nog vast zit en je belemmert. Daarnaast werken we met het vinden van de juiste match met anderen. Je kijkt naar wat er op een dieper niveau werkelijk toe doet voor jou bij degene(n) die je wilt aantrekken. Je gaat op zielsniveau verbinding met deze ander(en) maken en trekt ze energetisch naar je toe.

Je proces wordt ondersteund door het licht van enkele hoge meesters uit de Himalaya ’s waarmee wij werken.

Kosten van de dag: zelf te bepalen bijdrage. Het richtbedrag is €95,-. Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier op de website. Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.