Wanneer:
24 januari 2021 @ 10:00 – 17:00
2021-01-24T10:00:00+01:00
2021-01-24T17:00:00+01:00
Waar:
Online

Wanneer je in meditatie de stilte binnentreedt, ervaar je geen leegte, geen afwezigheid van alles. Integendeel, je merkt dat de diepe stilte juist van een enorme volheid is, gevuld met goddelijke aanwezigheid en licht. De ervaring van deze stilte is er een van verbondenheid en liefde. Het kan je vervullen met een gevoel van gelukzaligheid/bliss. Je voelt je in contact met de bron van je wezen en al dat is. Het is een staat van zijn voorbij woorden die je tegelijkertijd een gevoel van het hogere doel van je leven kan geven.

De mate waarin je deze stilte kunt ervaren hangt af van de innerlijke rust die je kunt opwekken in jezelf, en dat gaat de ene keer makkelijker dan de andere. Maar los daarvan zijn er technieken die je helpen om deze staat te bereiken. In feite is dit een belangrijk doel van veel spirituele paden.

Op de lichtdag onderzoeken we allereerst alles wat je van deze stilte afhoudt en brengen we daar licht en liefde in. Daarnaast leiden we je door middel van geleide meditaties naar de stilte. Het vinden hiervan vraagt oefening en geduld, maar met hulp van de meesters brengen we je een eind op weg, zodat je de pracht en volheid van de stilte begint te ervaren.
Je maakt contact met een plaats in jezelf waar deze stilte van nature al aanwezig is. Je opent je voor de fluisteringen van je ziel en hoger, die je hier kunt gaan horen: de stem van de stilte.

De kosten van de dag zelf zijn op donatiebasis. Om het aangereikte te kunnen blijven oefenen zullen de meditaties achteraf als downloads of op CD’s te verkrijgen zijn. De kosten voor de downloads zijn €25, voor de CD’s €30 plus verzendkosten.

Aanmelden:
Dit kan via het aanmeldformulier op de website. Na aanmelding krijg je informatie over hoe je op de dag zelf kunt inloggen. De betaling is op basis van een zelf te bepalen bijdrage. Bij voldoende belangstelling zullen de meditaties achteraf ook als downloads verkrijgbaar zijn. Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.