Oud en Nieuw – met het solaire licht

Eindejaarscursus: 29 december - 1 januari in centrum Welhoven, Vledderveen

Meld je hier gelijk aan >>

Op 1 januari gaan we ieders wensen voor het nieuwe jaar krachtig energetiseren, een mooier moment daarvoor is er eigenlijk niet!

We komen samen aan het einde van het oude en in het begin van het nieuwe jaar. Het is een periode van bezinning voor iedereen. Wij gebruiken deze energie voor het loslaten van het oude en het energetiseren van het nieuwe. We doen dat voornamelijk met geleide gechannelde meditaties maar afgewisseld met (mantra) zingen, bewegen/oefeningen en oefeningen in kleine groepjes.

Het einde van het jaar, dat is meestal niet echt een makkelijke energie: steeds minder licht overdag en iedereen kijkt uit naar het nieuwe frisse jaar. De laatste jaren komt daar ook nog een algemene wereldenergie bij van crises en rampen.

Het is een periode bij uitstek om ons te richten op het licht, het hogere spirituele licht en in het bijzonder het solaire licht. Het solaire licht is het licht van de ziel van de zon. Hierin bevinden zich vibraties van vreugde, gezondheid, eenheid, liefde en hogere doel. Je maakt contact met het solaire licht in meditaties vanuit het contact met je ziel.

Je bekijkt met je ziel de verschillende gebieden van je leven zoals relaties, werk, wonen, gezondheid en spirituele ontwikkeling. Over welke levensgebieden ben je tevreden en waar zou je verandering in willen? Wat zijn momenteel de thema’s in je leven waar je meer licht en heling in zou willen brengen?

Afgezien van het werken aan en transformeren van deze thema’s, ontvang je het (solaire) licht in je lichaam en energieveld. Je laat oude gedachtenpatronen en gevoelens los. Je lichaam ontvangt krachtige heling en je opent je voor licht in je chakra’s.

Op oudejaarsavond doen we een vuurritueel waarin je het oude symbolisch in het vuur gooit en loslaat. Als het even kan doen we dat buiten. Anders binnen bij de haard.

Vanaf een half uur voor tot een kwartier na de jaarwisseling zitten wij in meditatie en laten we licht en vrede uitgaan over de wereld. Er is dan energetisch een mooie opening waar wij gebruik van maken. Als de meeste mensen naar buiten gericht zijn, gaan wij juist naar binnen. We verbinden ons hierbij met vele groepen en mensen die ook rond dit tijdstip mediteren voor vrede.

Tijden
De cursus begint op 29 december om 10.00 uur en eindigt na de lunch op 1 januari.

De cursustijden zijn op 29 en 30 december: 10.00 tot 17.00 uur. Op 31 december hebben we ’s ochtends programma en ’s middags vrije tijd. We gaan dan ’s avonds verder tot ’s nachts half één. Op 1 januari is er alleen een ochtendprogramma en eindigen we met de lunch.

Kosten

Cursus:
De cursuskosten bedragen €345,- of een ander bedrag naar keuze: zie hiervoor ons systeem van zelf te bepalen bijdrage. Dit is inclusief koffie, thee en koeken. Dit is exclusief maaltijden en eventuele overnachtingen. We maken opnames van de uitleg en meditaties. Deze zijn achteraf verkrijgbaar voor een vast bedrag van €55,- voor downloads en €65,- voor cd’s.

Accommodatie:
De prijs voor een 2p-kamer (met twee mensen) is per nacht € 27,50 p.p. Dit is inclusief de toeristenbelasting en exclusief linnenset. Deze kun je optioneel bijhuren voor € 6. Een 1p-kamer is € 35,00 per persoon, per nacht. De prijzen voor maaltijden zijn: lunch € 13,50, diner € 16 en ontbijt € 8,00.

Je kunt zelf bepalen of en wanneer je hier gebruik van wilt maken. Een kamer reserveren loopt via ons.

Klik hier om je aan te melden >>

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee gratis meditaties.
* verplichte velden

Wat anderen zeggen over Israna:

Ik volg al jaren cursussen bij Froukje en Jeroen. Mijn leven is er echt door veranderd, ik ben zachter, opener en liefdevoller geworden. Vreugde voelen zonder reden ken ik nu ook en zeker geen onbelangrijke hier op de aarde: ik ben goed geworteld geraakt. Snel spiritueel groeien is mogelijk, ik zelf ben daar een bewijs van en ik zie hetzelfde ook gebeuren met mijn medecursisten. Froukje &; Jeroen zijn hele bijzondere leraren, zij laten de lichte hogere energieën die zij channelen het werk doen in mensen. Zij vertrouwen volkomen op de eigen-wijsheid van iedereen en creëren een liefdevolle omgeving die nodig is om mensen bij hun Werkelijke Wezen terug te brengen. Ruimte voor emoties die innerlijke stroming vergroot, is gelukkig vanzelfsprekend. En het allermooiste vind ik nog: zij leven dat wat zij onderwijzen! Ik gun het dan ook vele anderen om kennis te maken met hun werk. - Andrea

Ik heb twee keer een meditatieweek van Froukje en Jeroen meegemaakt. Ik ervaar de gechannelde meditaties als voeding voor de ziel. In mijn drukke leven als consultant en trainer laadt zo'n week me helemaal op. Froukje en Jeroen behoren met hun unieke aanpak tot de top op hun vakgebied. Hun liefdevolle en niet-oordelende begeleiding gecombineerd met hun gedegen academische achtergrond draagt daar nog extra aan bij. Van harte aanbevolen! - Jules

Ik ben nog steeds met jullie (geweldige werk) verbonden. Nu al zo'n 5 jaar word ik 3 keer in de week gevoed, bemoedigd en geïnspireerd door jullie (voor mij bijna levensreddende - ja echt) meditaties. Steeds kan ik me meer verdiepen en verankeren, het is heel belangrijk voor mij. - Sonja