Meer informatie over de Spirituele opleiding:

Wat anderen zeggen over de Spirituele opleiding:

Voor wie

Wij zoeken deelnemers die werkelijk voor hun spirituele pad willen gaan. Dit betekent dat je bereid moet zijn om oude patronen en aspecten van je persoonlijkheid die je niet dienen los te laten, al is dat niet altijd even makkelijk. Wat je wilt is je werkelijke zelf ontdekken en worden. De opleiding is ook bedoeld voor diegenen die lichtwerker of spiritueel leider willen worden of dit verder willen versterken.

Of je nu beginner of gevorderde bent op je spirituele pad, dat maakt niet uit. Iedereen vertrekt vanaf zijn of haar niveau. Je hoeft geen meditatie-ervaring te hebben om de energieën van de meditaties te kunnen ervaren.

Het gaat erom dat dit je aanspreekt en je er een 'ja' en vreugde bij voelt. Ook vragen wij openheid van je en bereidheid om te delen over je ervaringen en over waar je bent.

Wanneer je de opleiding gaat volgen, begeef je je op een pad van versnelde spirituele groei. Dit betekent dat je in relatief korte tijd grote stappen in je ontwikkeling doormaakt. Dit kan tot grote veranderingen in je leven leiden. Versnelde groei betekent ook dat je in versneld tempo oude blokkades, angst en pijn oplost. Voor een groot deel gebeurt dit buiten je bewustzijn om, waardoor je vooral een toename van vreugde, liefde en rust in je leven zult ervaren. Voor een deel kom je echter deze oude pijn op bewust niveau tegen. In de opleiding zijn vele meditaties opgenomen om hiermee om te gaan. Een houding van openheid en acceptatie is erg belangrijk. Hoe opener je bent voor de energieën, het licht en de lichtwezens die je helpen bij je proces, hoe makkelijker je er doorheen rolt. Hoe meer je accepteert wat er boven komt en het er gewoon laat zijn, in plaats van het weg te drukken, hoe makkelijker het weer voorbij gaat. We zullen hier tijdens de opleiding uitgebreid aandacht aan besteden.

Sommige mensen hopen door mediteren en spirituele oefening om de moeilijkheden van het leven heen te kunnen. Vaak is mediteren dan eigenlijk ook een vorm van vermijding. Je komt er dan soms pas na jaren achter dat je iets belangrijks gemist hebt en niet zo veel verder bent gekomen. Ons programma is zo opgezet dat je niet om je thema’s heen gaat, maar leert ook pijnlijke emoties toe te laten en er mee om te gaan. We creëren daarbij een sfeer van veiligheid en vertrouwen. Indien nodig kun je je ook buiten de groepsbijeenkomsten om tot ons richten.

Als je de opleiding graag zou doen en je gebruikt stimulerende of onderdrukkende medicatie of andere middelen, neem dan contact met ons op. Het is onze ervaring dat psychiatrische medicatie of het gebruik van middelen als tabak en alcohol niet samengaan met het intensieve spirituele proces. Soms is het nodig om eerst aan andere problematiek te werken voordat je er aan toe bent in te stappen in de opleiding.

Wanneer je al cursussen bij ons gedaan hebt kun je onderdelen die je eerder hebt gevolgd voor minder geld opnieuw doen of zo je wilt overslaan.

Later instappen?
Invoegen in de opleiding is mogelijk na aanschaf en beluisteren van de opnames van de meditaties en uitleg van de eerdere dagen (als downloads of op cd’s)

Bekijk hier de praktische informatie van de Spirituele opleiding.