Kiezen voor de hogere stroom | Zondag 4 februari in Dalfsen

Breng focus in je leven en in je meditaties | In het licht van Babaji

Het gaat op deze dag met name om het vinden van de hogere stroom en hieraan vast te houden. De hogere stroom is als energie, een beweging van energie van de hogere frequenties. Op ieder moment kun je kiezen welke stroom je wilt volgen: kijk je naar een gewelddadige film op TV of kies je voor een meditatie? Oordeel je of heb je positieve gedachten en woorden over een ander? Dat zijn dan meer aardse voorbeelden.

In meditatie kun je die hogere stroom vinden als energie en ervaren hoe het is om deze te volgen. Hierdoor leer je de hogere stroom te herkennen en te volgen in je dagelijks leven, ook in lastige situaties.

Daarnaast behandelen we technieken in meditatie die je helpen om je focus te vergroten. Hoe meer focus je hebt, hoe sneller je spirituele groei gaat. Dit werkt door in je dagelijkse leven waardoor je je beter leert focussen op wat er werkelijk toe doet.

Door te werken met de hogere stroom en het vergroten van je focus word je effectiever in alles wat je doet, zowel in meditatie als in je dagelijks leven.

Je maakt in meditatie contact met momenten in je leven dat je die hogere stroom volgde en dat versterk je in jezelf.

We gaan verschillende levensgebieden bij langs en je onderzoekt welke gebieden meer opgenomen kunnen worden in die stroom. De hele dag wordt gedragen door het licht van Babaji en andere meesters. Jij reikt uit naar hen en zij naar jou. Hierdoor laat je meer licht toe en kunnen oude patronen oplossen. Geleide meditaties worden afgewisseld met oefeningen, bewegen op muziek en mantra zingen.

Praktisch:

De cursus wordt gegeven op 4 februari in Dalfsen in Isis Sofia, Keizersteeg 3. De dag is van 10.00 uur tot 17.00 uur. Er is een ruime pauze tussen de middag van een uur en een kwartier. Koffie, kruidenthee en koeken zijn inbegrepen, voor lunch moet je zelf zorgen.

Bijdrage:

Je bepaalt zelf je bijdrage voor deelname aan de lichtdag (tenzij anders aangegeven). Het richtbedrag is €110, maar je kunt daar dus van afwijken. Om het aangereikte te kunnen blijven oefenen zullen (bij voldoende belangstelling) de meditaties achteraf als downloads of op CD’s te verkrijgen zijn. De kosten hiervan bedragen €35 voor de downloads en €42 voor de cd’s (inclusief verzending).

Aanmelden:

Dit kan via het aanmeldformulier op de website. Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.