Recencies per categorie:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee gratis meditaties

Nieuwsbrief Israna
* verplichte velden

Anderen over de Internet radio van Israna:

Listening to internet radio was a magical experience for me. Meditation has been perfect. I am listening to your meditation for the first time. It gave a feeling of complete peace and harmony. During the meditation, I had tears in my eyes. When I listened again to your meditation before my eyes played unreal story. It was many years ago. It was about two people saying goodbye when he left for the ship.(It was about finding, love and decisions and goodbyes)It was so magical that I was completely lost. Very deep and strong. Super. The Second Meditation that was similar. At the end of the meditation, I met with you and Jeroen. It was so palpable and real.A few seconds after the meditation, I was looking for you here before I realized that it was in meditation. And all the time when you spoke your native language I did not understand a word. Yet I think it was very nice and pleasant. I am convinced the energies come through no matter what your language is. Thank you very much. It gave me new energy to live. Thank you with love,

— Jiri, over de Internet radio

Het was gisteravond weer een mooie uitzending en ook mooi dat mijn wens over de ziel het thema was. Toen ik mijn ziel tegen kwam liepen de tranen over mijn wangen, ik zag heel veel licht en mijn hart werd warm, dus dat was heel bijzonder.

— Jan, over de Internet radio

Wat heb ik genoten van jullie meditaties gisteren. Zo’n vrede en rust en zo’n fijne energie. Ik vond het moeilijk weer in de huiskamer te gaan zitten waar de TV aanstond. Ik ben er zo ver mogelijk vandaan gaan zitten. Ik had ook geen zin om er iets van te zeggen. Vanmorgen tijdens het lezen van de krant (ik lees meestal de koppen) overviel mij ineens weer dat negatieve gevoel dat alle energie uit je wegtrekt. Ik werd er heel akelig van en heb meteen de krant dichtgeslagen en ben gaan zitten. Het lukte om na korte tijd weer in de goede energie te komen. Het werkt wel gelukkig, maar heeft nog niet de kracht van gisteravond. Lieve mensen heel hartelijk bedankt voor de mooie avond en de CD’s. Het betekent heel veel voor mij. Het geeft me innerlijke rust.

— Riny, over de Internet radio

Ja, ik heb de CD’s ontvangen en ben er weer blij mee. Toch zou ik niet graag de uitzendingen missen, want die avonden zijn voor mij echt speciaal. Alleen in mijn kamertje, maar met een heel vredig gevoel en veel warmte om me heen. Hartelijk bedankt daarvoor. Liefs,

— R., over de Internet radio

Ja dat was een hele juiste meditatie en voelbaar dat de reikwijdte zo groot was. Jullie hebben een hele mooie combi neer gezet;
Helder van toon, juiste opbouw, langzaam maar zeker de diepte in, alle lichtwezens ruim de kans gekregen hun werk te mogen doen, hogere en subtiele trillingen doorgegeven, elkaar in de timing mooi opvolgend. Het is voelbaar dat jullie een groot bereik hebben ontwikkeld, een rotsvast vertrouwen in het selfhealend- en lichtgevend vermogen …..en dat we allen een zijn…. Ja voelbaar gisteren daar mogen we meer en meer in geloven. Mijn eigen healing heeft nog niet zoveel woorden behalve dat het in kleuren Lichtgevend was en opgetild werd naar non-duale staten. Heel fijn en heel erg veel dank,

— A., over de Internet radio

Ik vond het beide prachtige meditaties. De eerste heeft heel wat tranen bij me losgemaakt, helemaal goed! En de tweede gaf inspiratie! Heel veel!

— RV, over de Internet radio

Soms of vaak heb ik behoefte aan contact met gelijkgestemde. In mijn persoonlijke leven zijn deze mensen op 1 hand te tellen. Omdat ik al jaren heel erg thuis voel bij Israna ben ik verheugd dat zij nu ook internet radio meditaties doen. Vorige week woensdag heb ik voor het eerst meegedaan. Voor mij was de verbinding en de energie heel voelbaar. Soms of vaak heb ik behoefte aan contact met gelijkgestemde. In mijn persoonlijke leven zijn deze mensen op 1 hand te tellen. Omdat ik al jaren heel erg thuis voel bij Israna lichtcentrum ben ik verheugd dat zij nu ook internet radio meditaties doen. Vorige week woensdag heb ik voor het eerst meegedaan. Voor mij was de verbinding en de energie heel voelbaar.

— Andrea, over de Internet radio

Dat was een bijzondere ervaring, de healingsessie via de internetradio. Bijvoorbeeld het moment dat de Meesters er bij kwamen, wat er dan allemaal weer wil veranderen, nieuwe structuren die dan ontstaan. Dank aan jullie voor dit geschenk!

— Paul, over de Internet radio

Toen de meditatie begon zat ik direct in hogere lagen. Zo gemakkelijk als dat gaat via jullie, heerlijk. De meditatie via Froukje daar kon ik veel loslaten en bij Jeroen kon ik heel fijn meedrijven op de golven van de energie. Wat ik allemaal ervaren heb is een godsgeschenk. Bij deze wil ik jullie dan ook heel hartelijk bedanken voor het briljante idee van een meditatie via internet. Het was heerlijk. Dankjewel.

— Anita, over de Internet radio

Ik heb de radio uitzending via uitzending gemist beluisterd. Ik heb harttintelingen gevoeld en een enorme energie boost in mijn lichaam, vooral stuit , benen , voeten. Het was onverwacht, blij makend in sfeer van rust en overgave. voelde zeker de liefde van de meesters. Succes met verdere uitzendingen.

— TdR, over de Internet radio

Gisteren enorm genoten van de healing op de computer. Die regen op het dag was een extra cadeautje?. Zo intens die ondersteuning door de reinigende regen. Helemaal blij en ‘gedragen/ondersteunt’ de nacht in. Prachtig.

— Nelly, over de Internet radio