Lichtdagen

Op de lichtdagen vieren we de verbinding met elkaar. Zowel huidige als oud cursisten, als nieuwe deelnemers zijn van harte welkom!

De dagen hebben telkens een thema. We leiden de meditaties over dit thema in verbinding met meesters en andere lichtwezens. Aan het eind van de dag maken we verbinding met andere lichtwerkers en laten we licht en liefde gaan naar die deelnemers die dat het meeste nodig hebben. Daarna laten we het uitgaan naar de wereld. 

De dagen zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur en worden gehouden op verschillende plaatsen in het land.

Nieuw: Sommige van onze activiteiten zijn vanaf nu op donatiebasis, zoals ook onze lichtdag op 11 november. Dat vinden we natuurlijk best een beetje spannend. In Nederland is dit niet gebruikelijk, zo hebben we bijvoorbeeld gehoord van leraren die nog maar een tientje kregen in plaats van een reëel bedrag. Enige richtlijnen lijken dan ook op hun plaats. Waar het ons om gaat is dat je in jezelf een afweging maakt vanuit je hart van wat je wilt en kunt geven. Daarbij kijk je ook naar de kosten voor een vergelijkbare cursus met een commerciele prijs, zodat het een reëel bedrag is. Als je minder geld kunt geven ben je ook van harte welkom.

11 november: More love from India

Belangrijker dan het concrete programma van deze lichtdag is het doorgeven en uitstralen van de krachtige energie die wij in India hebben ontvangen. Dit licht en deze energie kun je gebruiken en aanwenden voor de thema’s en situaties die op dit moment in je leven spelen.

Thema’s die aan de orde komen zijn compassie, liefde, heling en innerlijke stilte. We laten ons in de meditaties leiden door de meesters en het goddelijke. We zullen in een aantal stappen behandelen hoe je de chakra’s meer naar binnen kan richten zodat je vrijer bent van gedachten en je een krachtiger contact ervaart met je innerlijke licht. Op een dag als deze, waar Mahavatar Babaji en andere meesters krachtig aanwezig zullen zijn, kan veel heling plaats vinden, ook voor dierbaren die je wilt meenemen in het licht. We zullen langer mantra zingen vanuit gevoel, liefde en verlangen (bhakti).

Locatie: Dalfsen, Landjuweel de Hoeven (Middenweg 4)

Deelname aan een dag kost normaal gesproken € 92,50 (nu op donatiebasis). Nieuwe deelnemers krijgen een korting van € 10,-. Dit is exclusief alle meditaties van de dag op cd's. Je kunt op de dag zelf of van tevoren beslissen of je deze wilt aanschaffen. Ze kosten € 30,=.

Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact met ons op

 

Hier staan we bij het originele portret van Babaji in het huis waar Parmahansa Yogananda zijn jeugd heeft doorgebracht in Calcutta, India. In deze kamer verscheen Babaji aan Yogananda voordat deze naar Amerika vertrok. De broer van Yogananda schilderde dit portret op zijn aanwijzingen. Er bestaan geen foto’s van Babaji.

 


Wil je automatisch op de hoogte worden gehouden van ons aanbod? Klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief en ontvang twee gratis meditaties.