Feestelijke Lichtdagen

Algemeen

Ontmoet nieuwe mensen en oud cursisten op deze feestelijke lichtdagen. De lichtdagen zijn feestjes van licht waarop we samen komen en ons verbinden in het licht. De lichtdagen zijn toegankelijk voor iedereen.

De dagen zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur en worden gehouden in Landjuweel de Hoeven, Middenweg 4 in Dalfsen. Deelname aan een dag kost € 92,50. Dit is exclusief alle meditaties van de dag op cd's. Je kunt op de dag zelf of van tevoren beslissen of je deze wilt aanschaffen. Ze kosten € 30,=. 

From India with love: zondag 10 december 2017

Op deze dag gaan we de energieën doorgeven die we in India hebben mogen ontvangen op de heilige plaatsen die we hebben bezocht. Daarbij waren voor ons de hoogtepunten:

* de ashram van Swami Sri Yukteswar in Puri
* het huis waar Paramhansa Yogananda heeft gewoond in Calcutta
* de ashram van Neem Karoli Baba
* de grotten bij Rishikesh waar Jezus gemediteerd heeft
* Babaji’s grot en
* de ashram van Anandamayi Ma

We stemmen ons in meditaties af op bovenstaande plaatsen waar de energie van deze meesters haast tastbaar aanwezig is. Door resonantie kan jij deze energieën en de zegeningen ook ervaren.

Er is veel aandacht voor healing, devotie en het vergroten van de liefde in je hart. Onder andere zullen we werken met het oplossen van karmische patronen vanuit de liefde in je hart en het loslaten van gehechtheden die je ervan weerhouden in het nu en in je werkelijke zelf te zijn. We eindigen met een krachtige healing cirkel.
Wil je automatisch op de hoogte worden gehouden van ons aanbod? Klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief en ontvang twee gratis meditaties.