Praktische informatie

NIEUW Vanaf nu is het mogelijk om deze cursus op elk moment en in je eigen tempo individueel te volgen. De volledige cursus bestaat uit 6 modules met elk 12 meditaties. Je doet dat met de opnames van de meditaties en bijbehorende schriftelijke uitleg. Er is energetische ondersteuning, eens per week stemt Froukje op je af en geeft ze de energieën aan je door. Er is ook individuele begeleiding via email.

Gratis introductieworkshop op 10 februari in Dalfsen.

Heb je vragen of behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, klik hier.

Kosten

De kosten bedragen € 95 per module. Als je de cursus samen met je partner wilt volgen betaalt hij/zij € 45,- per module. Je ontvangt dan de opnames 1 keer.

Bij voldoende belangstelling organiseren we af en toe een middag voor de cursisten. We doen meditaties en er is gelegenheid voor het delen van ervaringen of het stellen van vragen. Deelname aan zo’n middag kost waarschijnlijk ca. € 40,-.

Studiebelasting/tijdsinvestering

We adviseren je een of twee meditaties per dag te doen om zoveel mogelijk profijt te hebben van de cursus. Dit is een tijdsinvestering van een half uur of een uur per dag. Dit is een advies, geen verplichting.

Voor wie

Iedereen kan meedoen aan de cursus. Er zijn geen vooropleidingseisen.
Als je onderdrukkende of stimulerende medicatie gebruikt voor psychische problemen, neem dan even contact op voor overleg. Dit omdat een openend proces zoals dat in deze cursus plaatsvindt, niet altijd samengaat met dergelijke medicatie.

Deelname

Je kunt je aanmelden via het aanmeldingsformulier.
Nadat je het aanmeldingsformulier hebt verstuurd, ontvang je een bevestiging per e-mail. Voorwaarde voor deelname is dat het cursusgeld een week voordat je wilt beginnen met de cursus op onze rekening staat.

Wij vragen je kennis te nemen van de Algemene Voorwaarden.