Hoe ontwaakt je lichtlichaam?

In de cursus leer je stap voor stap zeven vibrerende energiecentra en drie light body centra kennen. Dit leidt uiteindelijk tot het ontwaken van je lichtlichaam.
 
De vibrerende energiecentra zijn enigszins vergelijkbaar met de chakra’s maar van een hoger niveau, dichter bij de ziel. Wanneer je met de energiecentra werkt, activeer je ook de chakra’s. Omgekeerd is dit niet het geval.
 
Door middel van de zeven vibrerende energiecentra breng je meer stroming en harmonie in je fysieke, etherische, emotionele en mentale lichamen. Dit etekent dat je meer fysieke stroming en vitaliteit gaat ervaren, je emoties rustiger en meer gebalanceerd worden en je je meer opent voor creativiteit en inzichten.
 
Gedurende dit proces komen echter ook vastzittende fysieke, emotionele en mentale blokkades boven omdat alles wat nog niet licht is als het ware in het licht wordt gezet. Dit gebeurt voor een groot deel buiten je bewustzijn om.
 
Stroming in de genoemde lichamen is nodig om de drie light body centra te kunnen ontwikkelen en op stabiele wijze in je leven te brengen.