Uitzending

Welkom bij onze internet radio-uitzending. Ongeveer een half uur tot een kwartier voor de start van een uitzending zenden we muziek uit, zodat je alvast kunt afstemmen. Als het goed is ben je meteen in de uitzending. Mocht dat niet zo zijn, dan vindt je onderaan de pagina nog vier spelers die je kunt proberen, wanneer je die op je computer hebt geïnstalleerd, maar het is onwaarschijnlijk dat je die nodig hebt.

Mocht het geluid door een storing wegvallen, ga dan even naar een andere webpagina. Wanneer je terugkomt zul je weer in de uitzending zijn. Mocht dit niet werken: in een enkel geval kan het nodig zijn de browser (bijvoorbeeld Internet Explorer) helemaal te sluiten en weer te openen.

Wanneer je ons met een echo of dubbel hoort ben je dubbel ingelogd. Dit kan bijvoorbeeld zijn doordat je meerdere spelers hebt aangeklikt. Oplossing: uitloggen of naar een andere pagina en opnieuw naar de uitzending.

 

Chatbox

Hieronder vind je de chatbox. Deze kun je gebruiken voor vragen of commentaar

Je naam invoeren in de chatbox

Je wordt automatisch aangemeld met een eigen Guest nummer (bijv 'guest123'). Links van het invoervak onder in de box zie je klein hetzelfde guestnummer staan. Wanneer je hier met de linker muisknop op klikt, kan je je dit nummer in je naam veranderen, dan weten wij en andere luisteraars dat je er bent. Natuurlijk ben je niet verplicht je naam in te voeren wanneer je liever annoniem luistert.

 

Alternatieve spelers
Meestal zal bovenstaande speler de uitzending in hoge kwaliteit weergeven. Mocht bovenstaande speler niet werken of wanneer je Winamp, Real Player of QuickTime op je computer hebt geïnstalleerd en die liever gebruikt kun je ook een van onderstaande spelers kiezen om de uitzending te beluisteren. Ze openen in een apart venster.
Mocht het je helemaal niet lukken om de uitzending te beluisteren dan stellen we het op p;rijds als je ons dat even mailt, zodat we er hopelijk in de toekomst een oplossing voor vinden.

 


Windows Media Player


WinAmp

Real Player

QuickTime (Apple)

 

Wanneer je weer wilt uitloggen uit de uitzending klik dan links op "uitloggen"