Aanbevelingen

Saint Germains boodschap van liefde straalt hoge kwaliteit en bewuste liefdevolle prachtige vibraties uit. Het is een straal van LICHT! Het is niet een boek om te lezen. Het is een boek om te proeven. Het is gemaakt om in de lezer zelf de kracht van liefde te doen ontwaken. Dit unieke boek is zowel transformerend als informatief. Het neemt de lezer mee naar de innerlijke vlakken van de hoogste wijsheid.
Donald Schnell, auteur van De Initiatie

Het mooiste boek dat ik ooit in mijn handen had! Ik blijf het lezen. Er komt echt LIEFDE vanaf en ik voel zoveel vreugde als ik het lees. Mijn innerlijke kinderen zijn er erg blij mee. De meditaties zijn precies juist, op een vredige, verfijnde manier waardoor integratie makkelijk is. Het is gechanneld en daardoor altijd langzamer op een liefdevolle manier, niet zo haastig zoals in onze wereld. Ik hou met heel mijn hart van dit fascinerende boek met al die prachtige tekeningen. Een echte must, dit boek, een boek dat echt helpt, dat je zult koesteren, een echt geschenk. Dank je, fantastisch, schitterend boek.
Petra, België

Ik heb jullie prachtige boek Saint Germains boodschap van liefde van de sint gekregen! Het boek heeft mij zeer aangegrepen! Ik heb via de cd kennis mogen maken met meester Saint Germain! Ik ben nog steeds zeer onder de indruk! Ik heb een liefde volle ontmoeting gehad. Het was zo intens dat mijn fysieke hart zowat uit mijn borstkas bonkte! Ik vind het boek een pareltje. De liefde stroomt er van af! De illustraties zijn echt geweldig mooi! Veel lieve groeten,
Kitty de Jong Oskam

Ik vind het boek "Saint Germains Boodschap van Liefde" geweldig. Ik zocht al een tijd naar een praktische methode om mijn hart meer te openen, en daarvoor is dit boek perfect. Het is zo liefdevol en begripvol geschreven, dat het me diep raakt. In het eerste hoofdstuk, over zelfliefde, begon ik bij iedere bladzijde harder te huilen. De illustraties voegen er nog een unieke dimensie van liefde aan toe. Door de begrijpelijke taal en de illustraties heeft het wel iets van een kinderboek, maar de boodschap en de energie is uitermate krachtig. Dank jullie wel, Froukje en Saint Germain.
Koos Rijkes

Dit boek is zeer de moeite waard. Een prachtig ‘verstild’ boek incl. cd met meditaties van Saint Germain.
Ajapajapam, Nieuwe Tijds Winkel Zutphen

Ik heb Saint Germains boodschap van liefde inmiddels twee keer gelezen (en zal dit nog vele malen doen). Wat een mooi boekje! Mooi geschreven en prachtige illustraties.De twee meditaties zijn ook fantastisch om te doen.
Jeanet Lambillion

..Liefde .....een fijn boek.......liefde vol.......leerzaam...........zacht en vol vertrouwen....eenvoud en (het voelt) echt...
Froukje ik heb genoten van je boek!!! Fijn dat het geschreven en uitgegeven is. BEDANKT
R.S.

Dank je wel voor het zo snel toesturen van het boek met cd van ST Germain, hij kwam op een zeer toepasselijk moment door de bus en ik kon toen gelijk aan de gang met de cd, en ik moet zeggen…. Whow, toepasselijker kon het niet. Ik heb er nu al heeeeel veel aan ook al ben ik nog ‘maar’ op blz. 35. Dus nogmaals dank voor het toezenden maar ook dank voor het uitgeven van dit wonderwerk.
Jessie

Wat een prachtige uitgave! Zoveel liefde straalt deze boodschap uit, dat het een feest is om het boek vast te houden, stukken er uit te lezen en te herlezen, en mijn hart te openen voor de onvoorwaardelijke liefde die overal om en in ons is.
Peter van Zaanen-website-ontwerper

Ik heb echt van dit boek genoten. De energie is heel liefdevol. Ik denk dat ik - en iedereen -  het elke dag zou moeten lezen voor inspiratie en energie. Het is zo krachtig en tegelijkertijd ook simpel en fijngevoelig.

Het hoofdstuk over dieren is erg krachtig. Gisteravond bracht ik door op de boerderij en 'toevallig' las ik daar dit hoofdstuk. Het heeft veel heling gebracht. Als kind woonde ik met mijn ouders heel afgelegen. De dieren waren mijn beste vrienden. Toen mijn ouders omkwamen toen ik 14 was, moest ik de boerderij verlaten. Al mijn dieren werden weggebracht om geslacht te worden. Ik was bevroren, kon niet huilen. Het was een overlevingsstrategie. Maar ik bleef altijd denken dat ik mijn beste vrienden had verraden omdat ik ze niet had kunnen redden. Ik liet dieren niet meer echt toe in mijn leven. Vandaag werd dat geheeld. Dank je. Wat een verbazingwekkende synchroniciteit!
Inger Smith, redactrice.

Ik heb het in een adem uitgelezen. De liefdevolle energie van St. Germain is heel voelbaar en hij heeft het veel over het innerlijk kind en dat spreekt mij erg aan. Ik vind het prachtig en het gedeelte wat over jou gaat, vind ik erg ontroerend. Er zit natuurlijk ook veel herkenning in.
Greet Kroon, Innerlijk-Kind therapeute, Groningen

Wat ik zo mooi vind aan de energie van St Germain is dat het is als een zachte bloeiende wind die door mij heen vlaagt met kleine wervelingen. En elke keer als die energie mijn huid raakt voel ik ontroering en warmte. Het is niet alleen aan de buitenkant van mijn lijf dat ik het voel, maar juist ook van binnen, alsof al mijn holtes worden aangeraakt en zich een tintelend gevoel van binnenuit door mijn lijf wervelt en alles zacht en teder en wijd maakt.
Carina Nieuwenhout, kunstenares

Over de cd's bij het boek:
Hoewel het nu ruim 32 jaar geleden is dat ik een paar weken in coma heb gelegen, ervaarde ik weer de intense liefdevolle gevoelens tijdens het luisteren van sommige cd`s.
Emotionele ontladingen en de stilte waar ik geen woorden voor heb. Ik voel me lichter en ruimer. Het is fijn om te  ervaren dat wij mensen zijn met ongekende mogelijkheden.
Lieve groet,
Fred B