Download werkboek

De bedoeling van dit werkboek is om de 55 oefeningen uit het boek Leven vanuit verbinding, plus nog 28 aanvullende oefeningen beschikbaar te maken in een vorm dat je er gemakkelijk mee kunt werken en er aantekeningen bij kunt maken.

De oefeningen zijn door Phylos doorgegeven en zijn zo ontworpen dat iedere oefening een bijdrage leverrt aan je spitituele groei.

Er zijn twee versies van hetzelfde werkboek die je kunt downloaden: een dagboekversie en een korte versie. Voor beide versies geldt dat je eerst op een inlogscherm komt, waar je gebruikersnaam en wachtwoord moet invullen.

De gebruikersnaam is: werkboek

Het wachtwoord vind je in het boek

Het werkboek als Dagboek-versie  telt één oefening per pagina. Je kunt eronder aantekeningen maken en eventueel verder gaan op de achterkant wanneer je ze enkelzijdig afdrukt. Je hebt dan een werkboek van 88 pagina’s. Je kunt ook eventueel een selectie van de oefeningen maken die je wilt doen en alleen die afdrukken.

Het werkboek als Korte versie heeft dezelfde inhoud als de dagboekversie, maar hier staan alle oefeningen gewoon onder elkaar. Dit is voor wanneer je papier wilt besparen en bijvoorbeeld je aantekeningen in een apart schrift of schrijfblok maakt in plaats van in het werkboek zelf. de korte versie is 37 pagina's

 

Download Dagboek-versie Download Korte versie

Meld je aan voor de nieuwsbrief 

Wanneer we nieuwe activiteiten rond het boek organiseren, zoals een cursus, melden we dat in onze nieuwsbrief. Verder bevat de nieuwsbrief andere nieuws over onze activiteiten en af en toe een channeling en/of meditatie. Weer afmelden is eenvoudig.