Meditaties op cd's

 

Naar bestelpagina


Als je het boek koopt zit hier een cd bij met twee meditaties. De overige meditaties die bij het boek horen, plus nog drie extra meditaties die niet in het boek zijn opgenomen zijn ook verkrijgbaar:

Deel 1: Verbinding met je ware zelf: 8 meditaties: €42,50.
Deel 2: Verbinding met het licht: 8 meditaties: €42,50.
Delen 1 en 2 samen: €78,=.

De meditaties duren ieder 20-25 minuten. Zowel Deel 1 als Deel 2 hebben een totale duur van ruim drie uur. Het is niet nodig om het boek gelezen te hebben om de meditaties te doen. Het is ook niet nodig om ze in een bepaalde volgorde te doen. Je hoeft dus ook niet eerst Deel 1 gedaan te hebben om Deel 2 aan te schaffen.

We hebben er bewust voor gekozen om de meditaties live met een groep op te nemen, omdat de energie die dan via Phylos doorkomt het krachtigste is. De meditaties volgen in grote lijn de meditaties zoals ze ook in het boek zijn opgenomen. Phylos richt zich zowel tot de aanwezige groep als tot de toekomstige luisteraars naar de CD’s.

Wanneer je de CD’s beluistert, open je dan voor het licht en de energie van Phylos voor jou. Phylos is zich bewust van je wanneer je je tot hem richt en zal je altijd tot steun zijn. Wanneer je rustig en ontspannen gaat zitten en je opent voor de energie kan het beluisteren van de CD’s op subtiele, maar toch krachtige wijze je leven beïnvloeden. Het is niet nodig om alles wat Phylos zegt letterlijk te kunnen ervaren of volgen. De meesters zeggen altijd dat er een deel van je is dat de energetische boodschap toch wel oppikt.

Naar bestelpagina