Aanbevelingen

Bedankt. Het is een heel welkom boek! Ik merkte tijdens het lezen dat ik helemaal opgetild werd in energie. Het gaf een vreugdevol gevoel. Nu ben ik erachter dat het spiritueel bezig zijn gericht is op het hogere, de eenheid. Daar was ik me niet zo erg van bewust. Ik dacht dat ik bewuster in het leven wilde staan en contact hebben met mijn ziel. Ik had niet gedacht dat mijn ziel zo makkelijk antwoord zou geven op mijn vragen, maar dat is wel zo. Door dit boek ben ik heel erg benieuwd naar volgende boeken.

-Wibbina-

De meditaties zijn super en ik geniet er iedere dag van evenals het boek.

-Patricia-

Een goed gevoel en een feest om te lezen. Het Boek heeft een prachtige uitstraling en ik 'zie' de kleuren telkens om mij heen. Het voelt als thuiskomen en ik vind het heerlijk om tijdens het lezen de energie van de krachtplekken rond Mt Shasta te voelen. Ik loop als het ware met jullie mee. Afgelopen week had ik een prachtige ervaring die ik nog niet eerder zo sterk heb gevoeld. Ik deed 's morgens mijn yoga oefeningen, na een van deze oefeningen voelde ik een soort branderige gevoel op rond mijn borstbeen, dit nam sterk toe en voelde dat mijn hartchakra zich op een andere manier verder opende dan voorheen. Het voelde alsof het boek zijn Lichtwerk deed, ik reik uit naar het Licht en het Licht reikt uit naar mij. Ik hoop van harte dat het boek zijn Lichtwerk mag doen voor ons aller groei in bewustzijn. Wat je zegt Jeroen, het is niet alleen voor beginners maar een weldaad voor ieder om je te mogen hullen in het Licht.

-Lili-


Jullie boek heb ik uit, prachtig!
Mijn avonden heb ik bijzonder nuttig en aangenaam besteed.
Het leest als een trein en ik wilde blijven lezen, een mooi handvat voor velen.

-Johanna-


Het boek spreekt me erg aan. Het leest heerlijk. Bij het lezen voel ik geregeld veel wit licht mijn kruin instromen en ik voel een grote helderheid over me heen komen, grote kalmte. Bijzonder te ervaren dat als ik jullie script lees het voelt alsof ik nog meer in de diepte kom van mijn eigen wezen!!! De meditaties vind ik zeer diepgaand. De zinnen en woorden stralen veel energie en licht uit en het ritme en de zinsbouw zorgen ervoor dat de geest bij het lezen vanzelf in een soort meditatie komt. Ik ervoer vaak veel energie instroom tijdens het lezen in mijn kruin, 3e oog en gehele lichaam en een gevoel van vreugde.
Wat me erg aanspreekt is de combinatie tussen de lessen die de meesters geven en de voorbeelden die jullie geven over jezelf en de meesters over jullie. Ik vind dat er een goede afwisseling in het boek is tussen de verschillende hoofdstukken. Sommige hoofstukken bevatten mystieke onderwerpen en andere zijn weer erg down to earth, zoals bijvoorbeeld het hoofdstuk wat gaat over hoe je anderen kan helpen en hoe je goed kan zijn voor de aarde. Ook leuk dat jullie reizen naar Mount Shasta beschreven worden en de vogels die stil werden toen jullie gingen mediteren of de wespen waarmee jullie een telepathische afspraak maakte dat ze van 1 kant van de tafel gebruik konden maken.

-Mark Ostendorf-

Ik vind het een prachtig boek om meerdere redenen. Naast dat het zeer helder en duidelijk geschreven is met alle liefde van Phylos voor ons hier als mens op aarde, reikt het boek veel hele praktische oefeningen en meditaties aan om de spirituele groei te bevorderen en toe te passen in ons aardse bestaan.
Het is voor mij heel prettig geweest om daadwerkelijk de oefeningen te doen en het mooie is dat alles zo klein en persoonlijk wordt gemaakt door Phylos. Er bestaat op deze manier geen verhevenheid of grote afstand tussen de mens en de lichtwereld en merk ik dat ik in mijn bestaan ieder moment in contact kan staan met de liefdevolle lichtwereld.
Bedankt Jeroen, dat je dit zo goed hebt opgeschreven en de stof zo toegankelijk hebt gemaakt voor iedereen.

-Irene-