Meditaties op CD

De CD set bevat 12 live opgenomen meditaties. We hebben er bewust voor gekozen om de meditaties live met een groep op te nemen, omdat de energie die dan via Phylos doorkomt het krachtigste is. De meditaties volgen in grote lijn de meditaties zoals ze ook in het boek zijn opgenomen, maar wijken er soms ook van af, omdat Phylos zich afstemt op de aanwezige energieën. Deze was met deze groep af en toe zeer sterk, zodat er een opening was om hoger te gaan dan van te voren gepland was. Phylos richt zich zowel tot de aanwezige groep als tot de toekomstige luisteraars naar de CD’s.

Wanneer je de CD’s beluistert, open je dan voor het licht en de energie van Phylos voor jou. Phylos is zich bewust van je wanneer je je tot hem richt en zal je altijd tot steun zijn. Wanneer je rustig en ontspannen gaat zitten en je opent voor de energie kan het beluisteren van de CD’s op subtiele, maar toch krachtige wijze je leven beïnvloeden. Het is niet nodig om alles wat Phylos zegt letterlijk te kunnen ervaren of volgen. De meesters zeggen altijd dat er een deel van je is dat de energetische boodschap toch wel oppikt.

De 12 meditaties:

1.  De energie neerzetten 27:41

2.  Buiten je fysieke grenzen treden 24:22

3.  Contact met je innerlijke zelf 23:29

4.  Ochtendmeditatie: creëer je volmaakte dag 22:13

5.  Hoger bewustzijn via een appel 21:36

6.  Gewoontes veranderen 27:16

7.  Opvangen van hogere gedachten 24:18

8.  Contact met andere dimensies 24:39

9.  Goddelijke energie ervaren 25:28

10. Hogere lagen van de werkelijkheid bezoeken 25:19

11. Jezelf opladen in het goddelijke licht 25:05

12. Initiatie in de Stralende Tempel van Licht 26:30

Bestel deze CD-set in onze winkel

Live seminars

Ervaar de aanwezigheid van de meesters live door een weekend of week met Froukje en Jeroen te volgen! Deze seminars zijn door ons samen met de meesters voorbereid en bestaan uit meditaties, oefeningen, mantra zingen en af en toe swingen op muziek. Een prachtige gelegenheid om een transformerende ervaring te krijgen en de energie van de meesters nog directer te ervaren. Onze weekenden en weken kenmerken zich door een ontspannen sfeer, met ruimte voor emoties en humor. Cursisten voelen zich gezien en erkend. Vele deelnemers zijn zo enthousiast dat we ze regelmatig weerzien.