Aanbevelingen

Hieronder eerst een aantal reacties op de Engelse uitgave, daarna volgen enkele Nederlandse reacties:

Donald Schnell, auteur van De Initiatie, Arizona, Verenigde Staten:

Dit boek is eenvoudigweg schitterend. Geboorte in het Goddelijke is het definitieve boek om je voor te bereiden om de hogere vibratie en ervaringen te bereiken waar je aan toe bent. In dit boek ontmoet je de wijze meester Phylos, die je naar een directe ervaring van de hoogste en meest heilige lagen van de werkelijkheid leidt, wanneer je er klaar voor bent. Ik moet het heel langzaam lezen. Elk hoofdstuk brengt me in diepe meditatie.

Marilyn Diamond, auteur van Een leven lang fit:

Terwijl ik deze woorden van wijsheid absorbeer, realiseer ik me dat ze vele misverstanden oplossen die ik had over de aard van wat er op onze planeet gebeurt en over wie we werkelijk zijn. De woorden van Phylos springen van de pagina’s alsof hij rechtstreeks tot mij spreekt.

Susan Jarmulowics, Sales Professional, Massachusetts, Verenigde Staten:

Jullie boek is prachtig! De 10 exemplaren die ik besteld had zijn 2 dagen geleden geariveerd. Ik ga ze uitdelen aan iedereen die hier op bezoek komt. Ik ben gek op dit boek. De energie komt van de pagina’s. Ik hou vooral van de stukken waar Phylos met Froukje praat. Dit boek is vol wijsheid. Dank jullie allebei. Ik heb er van genoten om jullie werk te lezen.

Craig W., ingenieur, California, Verenigde Staten:

Jullie boek heeft ons geholpen om ons bewustzijn te verruimen en meer lagen van oordelen los te laten. Dit is een boek dat we vaker dan eens zullen lezen.

Gilberto Carnasciali, Rebirthing Therapeut, Rio de Janeiro:

Wat een prachtige lessen en energie bevat het boek van Phylos. Ik lees het langzaam en lees sommige hoofdstukken opnieuw. Er zit zoveel wijsheid samengepakt op de bladzijden. Voor mij, die nog aan het begin staat van de ascentie ladder, zijn de boodschappen op zijn zachtst gezegd erg waardevol. Ik wil jullie bedanken voor deze schitterende gift, voor het zijn van een voertuig voor zulke pure en verheven lichtwezens, en voor het verschaffen van de mogelijkheid voor al jullie lezers om zulke goddelijke literatuur die speciaal voor deze moderne tijd is geschreven te lezen. Ik zie uit naar het komende boek van St Germain dat Froukje heeft gechanneld.

Inger S., schrijfster, Canada:

Jullie boek is schitterend. De Energie is geweldig. Ik lees iedere dag een paar pagina’s om in de energie ervan te komen. Ik lees het langzaam omdat ik niet wil dat het afgelopen is. Een heerlijke manier om de dag te beginnen.

En de Nederlandse reacties:

Ik heb met zoveel genoegen Uw boek "Geboorte in het Goddellijke" gelezen, het sluit zo aan op de Seth-boeken, maar dan meer toegankelijk, heel fijn en geestelijk voedend.
M.H.

Vooreerst wil ik jullie van ganser harte danken voor het prachtige boek "Geboorte in het Goddelijke".
Marie-Rose Clarysse, België

Inmiddels ben ik met het boek begonnen en ik ben onder de indruk............geweldig en wat een prachtige energie voel ik ..........echt heerlijk.
Rita Schaveling

Ik vond het zondag weer een hele fijne dag. Zoals altijd wanneer ik bij jullie geweest ben voor een dag, een avond of een weekend, ging ik blij naar huis. Ik ben ook erg blij met het boek van Jeroen, er komt zoveel licht uit. Alleen al er naar kijken, terwijl het op mijn tafel ligt, vervult me met dankbaarheid voor het bestaan
Peter van Zaanen

Ik heb al hele stukken in het boek gelezen en het heeft op mij toch meer impact dan de Engelse versie. Ik voel me ook wel heel trots, dat jullie zo'n mooi boek hebben gechanneld, toch wel een beetje "mijn Jeroen en Froukje".
Greet Kroon

Ik heb een paar dagen geleden het boek "Geboorte in het Goddelijke" gekocht van Phylos/Jeroen. Ik heb er tot nu toe steeds stukjes uit gelezen (ook zittende in de natuur) en dit boek bevat ongelofelijk veel energie! Ik merk dat ik steeds naar binnen wordt getrokken met mijn aandacht en dan gebeurd er heel veel. Ik voel ook de energie en de liefde.
Een paar weken geleden zat ik in de duinen(stukje bos) en was aan het mediteren; ik stem me dan af op de hogere energieën. Ik opende daarna mijn ogen en alles zag er helderder uit, ook zag ik energie-lijnen tussen de bomen door en puntjes van licht. Verder leek het bos "vloeibaar" te worden in de zin dat alles een beetje vloeit of beweegt. Het leek een energiebubble waar ik ook in zat. Het is niet alleen een waarneming, ook een ervaring en lastig uit te leggen wat het is. Ik weet dat ik dit vaker heb gehad maar ik heb hier weinig aandacht aan geschonken. Ben er soms ook een beetje bang voor. Door jullie boek begrijp ik mezelf nu ook beter en ben ook wel erg enthousiast geworden over de nieuwe energie
Christien Kersten

Ik heb heel veel aan de cd's. En het boek: je voelt de energieen heel goed van de meesters. Geweldig...
Corrie Vissser

Ik heb het boek van Jeroen gekocht en in één adem uitgelezen. Wat een schitterend boek. Het moet voor jullie vast een wonderbaarlijk mooie ervaring zijn geweest op Mount Shasta.
Jeanet Lambillion

Onlangs kwam de gedachte in me op dat ik jullie boek (Geboorte in het goddelijk) misschien wel zou willen kopen en zoals dat soms gaat liep ik er tegenaan in de nieuwetijdswinkel Ananda in Haarlem. Het lag daar op een speciaal plekje in de kast, dus toen heb ik het boek meegenomen. Ik ben er al in begonnen en ik vind het echt prachtig, de liefde van Phylos springt van de pagina's. Door te lezen raak ik als vanzelf op een hoog vibratieniveau. Dank voor het channelen van dit boek
Marjolein Janssen

Ik heb erg genoten van jullie boek. Heb het net uit en vond het heel boeiend! Het raakte me want de energie is voelbaar. Heerlijk!
Sophie Mannes

Wat heb ik ervan genoten om met dit boek in aanraking te komen. Ik heb al heel wat gelezen zop'n 30 jaar ben ik met deze materie bezig. Ik vind in dit boek veel bevestigd wat ik al ontdekt heb maar ook heel veel nieuwe lessen voor deze tijd. Ook zeer goed leesbaar en begrijpbaar.
Willeke Hendrikx, spiritueel kunstenares