Achtergrond

De cursussen en begeleiding die wij aanbieden zijn gebaseerd op de meest krachtige en transformerende methodes die wij op ons pad zijn tegengekomen.

Geascendeerde meesters

Sinds 1993 channelen wij diverse gidsen en meesters. Jeroen geeft informatie door van de geascendeerde meesters Phylos en Kuthumi; Froukje channelt Isis en Saint Germain. Wij ondervinden dagelijks de steun en liefde van deze prachtige lichtwezens. Geascendeerde meesters Phylos, Kuthumi en Saint Germain hebben een aantal boeken aan ons gedicteerd. Hiervan zijn er nu twee in Nederland gepubliceerd: Geboorte in het Goddelijke van Phylos en Jeroen en Saint Germains boodschap van liefde van Saint Germain en Froukje. Bij de boeken zijn cd-sets met meditaties verkrijgbaar. Vanuit hetgeen de meesters aan ons doorgeven ontwikkelen wij veel verschillende workshops en cursussen, zoals het Kundalini pad naar verlichting, Overgang naar het licht, Gezondheid en heling, Wakker worden uit de droom en Open je hogere geest.

Light Body

Daarnaast is een deel van ons werk gebaseerd op het werk van Sanaya Roman en Duane Packer en hun gidsen Orin en DaBen. De cursus Awakening Your Light Body en de Light Body vervolgcursussen zijn van hen afkomstig. Ook de cursussen Contact met je Gids komen voort uit het werk van Sanaya en Duane. Vanaf 1993 leidde het volgen van de Awakening your Light Body cursus en daarna van alle vervolgcursussen bij onszelf tot zeer diepgaande positieve veranderingen in ons leven en werk.

Orin en DaBen:
"Wij houden een visie voor je dat je je volledige potentieel zal doen ontwaken in dit leven. We weten dat als je toegewijd bent aan je groei, er niets is dat je niet kunt bereiken. Je kunt niveaus van bewustzijn bereiken die verder gaan dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. Het is tijd dat je je gedetailleerder en bewuster herinnert wie je bent, waarom je hier bent en wat je hier komt doen. We zullen je helpen bij je volgende stappen op je pad van verlichting en we zullen helpen de sluiers van illusie op te lichten. Jij kunt een vreugdevol, overvloedig leven hebben en steeds meer licht, liefde, harmonie en orde toevoegen aan alles om je heen. We weten dat je meer kunt dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden."

Channelen

Met bijzonder veel plezier begeleiden wij anderen in het maken en versterken van het contact met hun gids. Na een paar jaar channelen wilden we de wonderbaarlijke ervaringen hiermee ook aan anderen doorgeven.

Babaji 

Na het lezen van het prachtige boek The Initiation van Donald Schnell (inmiddels vertaald als De Initiatie en verschenen bij Ankh Hermes) in 2002 en het volgen van vele seminars in Amerika daarna bij Donald Schnell  (Prema Baba Swamiji) nam ons leven opnieuw een grote wending. Prema Baba Swamiji werd door Babaji in India geïnitieerd in 1997. In april 2004 zijn wij geïnitieerd tot swami's van Babaji. Wij ervaren dat hierdoor ons werk enorm in kracht, intensiteit en liefde is toegenomen.

Meer over de stromingen die wij gevolgd hebben en volgen, kun je vinden bij "Links"