Artikelen

Stabiliteit en balans

23 februari 2017

In 1989 bezocht ik een magnetiseur omdat ik had gehoord dat hij kon helpen bij klachten van hoofdpijn en migraine. Deze zag allerlei scheuren en flarden in mijn energieveld. Geen wonder dat het mij niet lukte stabiel en in mijn eigen energie te blijven!

Vier jaar later begon mijn spirituele pad met de cursus Awakening your Light Body. Mijn energieveld herstelde zich en werd gevuld met spiritueel licht. Dit bracht enorm veel meer stabiliteit in mij en in mijn leven. Ik bleef echter gevoelig voor energie van anderen. Van de gidsen en meesters met wie ik begon te werken in het helen van mezelf en anderen, begreep ik dat mijn energieveld nou eenmaal erg transparant is. Er komt makkelijk iets binnen en er gaat ook makkelijk iets uit.

In de jaren daarna maakte ik allerlei kleine en grote stappen op mijn weg naar gezondheid en stabiliteit. De weg van (geleide) meditaties was zeer bevorderlijk evenals sessies met lichtwezens en communiceren met (delen van) mijn lichaam. Je kunt hier meer lezen over de details daarvan. Veel ervan komt terug in mijn opleiding Healing vanuit het universele licht.

Een aantal jaren geleden ontdekte ik de zachte maar zeer krachtige oefeningen van Spring Forest Qigong, oefeningen die ontwikkeld zijn door qigong meester Chunyi Lin die zichzelf hiermee genas van zeer ernstige fysieke klachten en een suïcidale depressie. Met behulp van zijn methode hebben veel mensen over de hele wereld zichzelf geheeld van medisch gezien soms ongeneeslijke ziektes zoals kanker, longziektes en aids. Bij mij leidde het doen van deze zeer prettige oefeningen tot een verdere heling van fysieke klachten. Ik werd flexibeler en kan nu naar de sportschool, dit na ernstige chronische nek en schouderklachten. Daarnaast helpen de oefeningen mij enorm om stabiel en in balans te zijn. Ik merk het echt als ik de oefeningen ’s morgens niet doe.

Ik wil graag datgene dat mij zoveel heeft gebracht doorgeven. Op zondag 19 maart geef ik een Spring Forest Qigong cursusdag in Dalfsen. Daarnaast heb ik wekelijks op donderdagochtenden een qigong oefengroep in Vledderveen.
In september start ik opnieuw met het geven van de opleiding Healing vanuit het universele licht.