Artikelen

Diamant onder de de edelstenen

03 september 2016

Vind die ene diamanten boom in het bos van edelstenen
Heb jij ook dat je soms door de bomen het bos niet meer kunt zien: door het enorme aanbod op spiritueel gebied weet je niet meer wat je kiezen moet. Maar je bent wel op zoek!
Wij geloven dat het mogelijk is een vervullend leven te hebben waarin je leeft in liefde en in vreugde vanuit je hoogste potentieel. Tijdens onze zoektocht vonden wij paden naar verlichting, de diamanten onder de edelstenen,  die daar daadwerkelijk naar toe leiden. Het is onze missie om anderen deze wegen aan te bieden en hen daarbij te begeleiden met licht en liefde.

De cursus Awakening your Light Body is zo’n diamant: een prachtig pad dat daadwerkelijk geeft wat het belooft: ontwaken in je werkelijke zelf. Door de hoge frequenties die door klanken worden overgebracht en het leren kennen van tien energiecentra lossen oude thema’s op. Je leert op effectieve wijze met lastige situaties om te gaan, stabiel te zijn in je eigen energie. Je wordt een krachtige lichtwerker.
Wij geven deze cursus nu twintig jaar maar blijven er onverminderd enthousiast over!

Onze eigen ervaringen
Jeroen begon de cursus in 1993 in een week in Portugal. Het leek hem beter maar gelijk in het diepe te worden gegooid omdat hij bang was anders weg te rennen. Hij had een heerlijke week maar mooier nog was dat toen hij thuis kwam zijn verlegenheid bijna geheel verdwenen was. Froukje startte enkele maanden later. Na twee cursusweekenden had zij geen behoefte meer aan voor haar ongezonde relaties. Deze behoefte verdween voor altijd uit haar leven.

De cursus bracht ons  zingeving door het vinden van ons levensdoel, ongekende verruiming in meditaties, diepgaande heling in relaties, verdwijnen van oude hardnekkige patronen, veel meer liefde, vreugde en vrede in onszelf en in hun leven en niet te vergeten meer aarding , stabiliteit en kracht.

Methode - energiecentra
“Hoe kan dat nou?”, zal je je inmiddels misschien afvragen. In de cursus leer je tien energiecentra kennen. Ze zijn van een verfijndere vibratie dan de chakra’s. De overdracht gaat met klanken waarmee jouw energieveld gaat resoneren. Door de hogere frequenties in je energieveld, verdwijnen de lagere. Daardoor kunnen oude patronen oplossen en word jij degene die je werkelijk bent. Oude pijnlagen worden aangeraakt en lossen op, soms ineens, soms stap voor stap.

Bij elk energiecentrum hoort ook een beeld en uitleg over de werking. Met behulp van de meditaties op cd’s kun je thuis verder oefenen en je het materiaal eigen maken.
Een voorbeeld is het hartcentrum. Hierbij krijg je een beeld van een draaiende energie en een klank. Je kunt dit centrum dan zelf activeren. Hierdoor gaat je hart meer open. Daarnaast gebruik je het hartcentrum bijvoorbeeld voor het helen van relaties en voor het helen van je eigen fysieke en emotionele pijn.

Praktische toepassingen
Zo zijn er bij alle centra praktische toepassingen voor je dagelijkse leven: het keelcentrum helpt je je keel te openen, je meer te uiten, je waarheid te spreken en je emoties toe te laten; het basiscentrum helpt je voor de stroming naar beneden en opent het hele gebied van je bekken. Je leert hoe je dit centrum meer kunt openen: je laat dan meer energie van je omgeving toe. Dat doe je bijvoorbeeld als je in de natuur bent. Zo leer je ook om het juist meer te sluiten op plaatsen waar je voorheen uit je energie raakte omdat je teveel van de omgeving opnam.

Ervaring van een cursiste:
Ik merk dat er veel veranderd is de afgelopen maanden. Ik kan me plotseling intens gelukkig voelen zonder dat daar in mijn omgeving aanleiding voor is. Mijn leven is de laatste maanden erg rustig en in evenwicht. Alles wat er gebeurt stroomt en klopt. Mijn leven wordt voelbaar lichter en makkelijker. Contacten met anderen lijken soepeler te verlopen en ik kan zonder strijd aangeven wat ik wil of nodig heb voor mezelf of voor mijn zoon. Ik kan beter onderscheiden wat van mij is en wat bij de ander hoort. Ook kan ik dingen veel beter bij de ander laten als het niet bij mij hoort. Ik heb meer vertrouwen in het leven. Ik voel meer liefde stromen voor mezelf en anderen. Ik begin steeds meer waar te nemen bij de ander, zowel non verbaal als energetisch. En mijn levensdoel wordt voor mij steeds zichtbaarder en begint zich te manifesteren.
Lees hier meer ervaringen

Ben je er klaar voor?
Wil je deze prachtige methode ook leren en ben je klaar voor deze interne spirituele reis om het oude op te lossen en meer licht van je ziel in je leven te laten stromen: meld je dan aan voor een van onze gratis introductieworkshops . Je kunt de workshop online en/of live volgen.

De volledige cursus start op 22 oktober. Deze bestaat uit zes maandelijkse cursusdagen. Thuis oefen je zelf verder met de meditaties en het schriftelijk cursusmateriaal.

Voor meer informatie
Klik hier voor de cursuspagina op de website.