Artikelen

Europese verkiezingen-stemadvies van Phylos

15 mei 2014

Stemadvies:) van geascendeerde meester Phylos, gechanneld op 11 mei door Jeroen.

Welkom, dit is Phylos.

Vandaag wil ik het hebben over de komende Europese verkiezingen. Er zijn twee bewegingen gaande in de wereld, die van samen komen en verbinding  zoeken en die van egoïsme en angst. De eerste beweging wordt veroorzaakt door de overgang in bewustzijn naar de straal van het hart, de tweede door de straal van de macht. Dit zijn goddelijke energiestromen die het bewustzijn van de mensheid sturen.

Het geleidelijk uitdoven van de straal van de macht geeft extra angst en pogingen macht te behouden voor degenen die de overgang naar het nieuwe bewustzijn niet kunnen of willen maken.

Het vormen van een Europese gemeenschap op weg naar een verenigde wereld zou een prachtige stap kunnen zijn in het doen ontwaken van de straal van het hart. De beweging is ook heel mooi, alleen de uitvoering geeft aan dat het bewustzijn er nog niet rijp voor is: de politiek wordt nog te zeer bepaald door de straal van de macht, waar egoïsme en onderdrukking deel van kunnen uitmaken. Hierdoor zijn mensen terecht bang dat verworven vrijheid en individualiteit opgeofferd kan worden wanneer de macht van deze gemeenschap te groot wordt. Voorbeelden zijn de sterk opkomende pogingen om prachtige “alternatieve” geneeswijzen aan banden te leggen, of eigenlijk het liefste te verbieden.

Je kunt je afvragen of je dan wel moet stemmen en waarop. Het stelsel van politieke partijen zoals dat nu nog bestaat draagt per definitie veel dualiteit en daarmee conflict in zich. Maar, vergeleken bij hoe het nog maar kort geleden was (voor de meesters is een paar honderd jaar kort-JK), is het democratische kiessysteem al een geweldige sprong voorwaarts in het bewustzijn van de mensheid geweest. Ons advies is om wel degelijk te gaan stemmen, maar om daarop te stemmen waar je het sterkst de opkomst van het nieuwe bewustzijn voelt. Misschien gaat het om kleine partijtjes die nog weinig invloed zullen hebben, maar het gaat niet om invloed hebben, het gaat om werken aan de bewustzijnsomslag. 

Het maakt voor ons meesters natuurlijk niet uit wat je stemt. Waar wij je op willen wijzen is dat een stem uitbrengen door te kijken naar welke partij jouw privé belangen het beste dient het versterken van de dualiteit is. Door te stemmen op de partij die het meeste hartenergie heeft help je de mensheid vooruit in de overgang. Van kleiner belang naar groter belang!

Dit was Phylos, ik groet je in licht en liefde. Namaste