Praktische informatie

Er zijn drie kostenposten: de cursus, het verblijf en je reis (ticket en transfer).

De cursus

Kosten: € 435,=.
Het is mogelijk de meditaties op cd's te bestellen. De meditaties worden live tijdens de week opgenomen. Deze kosten ongeveer € 105 (voor 21 meditaties).

Monte na Luz

Verblijf per persoon met volpension:
€ 574 (€ 82 per dag) voor een eenpersoonskamer
€ 434 (€ 62,= per dag) voor een gedeelde kamer
Voor het reserveren van een kamer moet je zelf contact opnemen met Frank Moison van Monte na Luz: info@montenaluz.org. Klik hier voor meer informatie over het centrum.


Vliegticket

Deelnemers boeken zelf hun vliegreis met bestemming Faro. Transavia, Ryanair en TUI hebben directe vluchten op Faro.
Let er bij het boeken van je ticket op dat je op tijd aanwezig bent voor het eerste programma onderdeel: 19.30 uur op dag van aankomst.


Transfer

De reistijd van Faro airport naar Monte na Luz is ongeveer twintig minuten.  Als je aan Frank je aankomst- en vertrektijd doorgeeft, kan hij een taxi voor je regelen. Deze kost €28,- voor een enkele reis ongeacht het aantal personen (maximaal 7).  Natuurlijk kan je ook zelf vervoer regelen en is het mogelijk om (samen met anderen) een auto te huren.

Programma

Wij beginnen om 7.30 uur met Qigong oefeningen en een meditatie. Om 09.00 uur is het ontbijt. Om de dag hebben is er een programma tot 11.30 a 12.00 uur. 's Middags beginnen we dan om 16.00 of 16.30 uur. Het diner is om 18.00 uur. Na het diner starten we om 19.45 uur met mantra zingen gevolgd door een meditatie. In de ochtend en middag starten we meestal met swingen voorafgaand aan de meditaties en oefeningen.

We beginnen ons programma op zaterdag 31 maart om 18.00 uur met een gezamenlijk diner. Daarna volgt om 19.30 uur het eerste programma onderdeel. Het programma eindigt op vrijdag 6 april 's avonds. De dag van vertrek is zaterdag 7 april.

Langer blijven of eerder arriveren?

Het is waarschijnlijk mogelijk om een dag eerder te komen (vrijdag vanaf 12.00 uur) en/of een dag langer te blijven maar regel dit wel van tevoren met Frank. Houd er rekening mee dat er op die extra dagen geen eten is in het centrum. Daar moet je dan zelf voor zorgen. Er is wel een keuken waar je gebruik van kunt maken. Nog langer blijven kan niet. Als je dat wilt, zou je naar Jardim Hotel in Loulé kunnen gaan. Daar hebben zij goede ervaringen mee.
 

Voor wie

Iedereen kan meedoen. Er zijn geen vooropleidingseisen.

Tijdsinvestering/studiebelasting

Je hebt het meest baat bij de cursus als je thuis verder oefent met het geleerde maar dat is verder aan jou. 
 

Deelname

Je kunt je aanmelden via het aanmeldingsformulier.
Nadat je het aanmeldingsformulier hebt verstuurd, ontvang je een bevestiging per e-mail. Hierin verzoeken wij je binnen twee weken een aanbetaling te doen van € 100. Zodra wij je aanbetaling hebben ontvangen, is je deelname definitief. Twee tot vier weken voor de aanvang van de cursusweek ontvang je een uitgebreide bevestiging waarin alle praktische details zijn opgenomen.

Wij vragen je kennis te nemen van de Algemene Voorwaarden.