Spirituele week Portugal

Zuivering en opening

stappen naar verlichting
prema yoga (het pad van liefde) en bhakti yoga (het pad van devotie)

 
Het prachtige eco-resort in Vale da Lama in de Algarve is een geweldige plek voor een retraite om diep in jezelf te gaan. Waar sta ik in mijn leven? Waar doe ik het voor? Waar wil ik naartoe? Hoe kan ik me openen voor het hoogste geluk? Zijn goddelijk ervaringen voor mij weggelegd en hoe kan ik ze bereiken?
Het gaat in deze week niet om gesprek en discussie om antwoorden op deze vragen te krijgen. Je krijgt de antwoorden van binnenuit, vanuit de stilte en vreugde van je ziel en van de eenheid, die zich voor je openen in de diepe meditaties.

In meditaties word je geleid naar hoge staten van zijn. Deze je brengen je bij de vervulling waar iedereen ten diepste naar verlangt. Je begint de essentie van je wezen te kennen. Dan komen vrede, liefde, compassie, vreugde, devotie en uiteindelijk goddelijke bliss omhoog.

De mate waarin je deze staten kunt bereiken, hangt af van je fysieke, emotionele en mentale zuiverheid. We onderzoeken dit aan de hand van een aantal thema’s die belangrijk zijn voor zuiverheid en verlichting. Voorbeelden hiervan zijn onthechting, tevredenheid, liefde en devotie.
Daarbij zijn de thema’s uit je eigen leven en jouw doelen belangrijk: hoe is je leven nu en wat zou je met deze week willen bereiken? In wat voor opzicht wil jij je zuiveren en openen?

We helpen je om het contact te versterken met de lichtwezens die jou begeleiden in dit leven. Hun doel is eveneens om je naar God of je ware zelf te leiden.
Door je tot hen te richten met het oprechte verlangen zuiver en liefdevol te zijn en je ware zelf te ervaren, open je je voor hun grace. Grace is de kracht, energie en shakti die uitgaat van de meesters om karma op te lossen en diepgaand te helen.
Voor ons vertegenwoordigt Mahavatar Babaji het hoogste waar we ons tot richten. Voor jou is dat misschien een ander meester of een engel of wellicht meer algemeen het goddelijke licht of het universum. Tot wie of wat je je precies tot richt maakt niet uit, het gaat er om dat het voor jou goed voelt en dat het voor jou de hoogste liefde, energie en kracht vertegenwoordigt.

Dit is een verdiepende week waar we naar uitkijken met veel grace van de meesters waardoor je kunt zuiveren je kunt openen voor jouw hoogste potentieel.

Om diep in meditatie te komen doen we met name ’s avonds langere meditaties en gebruiken we onder andere ademhalingstechnieken en concentratie. Ook zullen we dan langer mantra zingen. Dit alles om je op een dieper niveau te openen en te zuiveren. Naast mediteren en mantra zingen, doen we oefeningen en zullen we bewegen op muziek.
’s Morgens doen we Spring Forest Qigong oefeningen. Dit zijn eenvoudige meditatieve oefeningen. Ze zijn zacht maar ook zeer krachtig en helpen je bij healing,

De meditaties zijn gechanneld: Froukje channelt geascendeerde meester Saint Germain, Jeroen channelt meester Phylos.

We creëren een sfeer van veiligheid en zachtheid zodat je open aanwezig kunt zijn en zoveel mogelijk profijt kunt hebben van de cursus.

Een heerlijke vakantie

In deze week combineer je een heerlijke vakantie aan de zonnige zuidkust van Portugal met een krachtige transformerende spirituele cursus. De cursus wordt gegeven in een prachtig Eco resort in Vale da Lama. Het is een schitterende spirituele plek met een hele mooie hartenergie op 30 minuten lopen van een prachtig langgerekt strand. Vlakbij het leuke stadje Lagos in de Algarve met winkeltjes en markten vlakbij.

Het strand, de mooie natuur, het pure biologische eten en de zuivere energie van de Algarve dragen eraan bij om niet alleen een mooie cursusweek te hebben, maar ook een heerlijke ontspannen vakantie. Er is voldoende ruimte in het programma om van dit alles te genieten.

Wat anderen erover zeggen;

Ik heb net een cursus week gevolg bij Froukje en Jeroen in Portugal , het is nu voor de vijfde keer dat ik zo n cursus week heb gedaan en het was weer fantastisch! De mooie plek, het land, alles werkte mee om diep in mijzelf te zakken en heeeele mooie dingen te mogen ervaren. De veilige bedding die Froukje en Jeroen aanbieden helpt enorm om diep in jezelf te zakken oude emoties los te laten, en langzaam de nieuwe wereld in te stappen! Bedankt lieve mensen voor deze prachtige week !
In Licht en Liefde, Prem- Janneke. Lees hier meer ervaringen

Nadere details

Klik op praktische informatie.