Kundalini

Ik heb zo veel verfijnde ervaringen met Froukje en Jeroen. Ik heb bijna het kundalini traject voltooid. Wat heeft me dat veel inzicht en persoonlijke groei gebracht. Op z'n fijne veilige manier. Al heel lang wilde ik dit traject doen maar durfde er niet aan te beginnen. Ik heb zo vaak gelezen dat dit gevaarlijk kan zijn. Maar zoals Froukje en Jeroen dat doorgeven met hun beide meesters Saint Germain en Phylos, is voor mij een bijzondere weg geweest. Met veel dank aan jullie inzet Froukje en Jeroen.
- Willeke

Over de kundaliniweek in Portugal

Wat was het een super week! En wat een vreugde heeft mij die week in Portugal gegeven, zoooo. Ik voel gewoon dat mijn hart echt groter is geworden. Ook heb ik meer helderheid gekregen in mijn zieledoel, dat ontrolt zich blijkbaar stapsgewijs.
- Andrea

Lieve Froukje en Jeroen
Mijn kundalini godin trilt in alles door.........
wat een geweldige week
met jullie als prachtige creaties van Gods plan
met een open hart groet
- Angela

De andere cursussen vond ik super maar deze week superdesuperdesuper!
- Jannie

Deze week was het mooiste dat jullie ooit hebben gedaan: een parel!
- Anna

Ik ben nog heerlijk aan het nagenieten van de week in Portugal. Sandra en ik vonden het 1 van de heerlijkste weken uit ons leven! Alles was fantastisch, de groep, de meditaties, de omgeving en het feit dat we samen een hele week de tijd hadden om te kletsen en te lachen.
Ik ben echt dankbaar dat ik deze week heb mogen meemaken. Door elke dag zo intensief te mediteren en in die mooie energie te zijn heb ik een enorme verdieping ervaren. Ik heb dingen ervaren die ik nog niet zo duidelijk heb meegemaakt, zoals het contact met John Kalse die mij 'zijn' paadje liet zien, het zien van fel licht tijdens de meditaties en het bijna fysieke voelen van de aanwezigheid van verschillende meesters. Dit alles bracht een diep gevoel van vreugde en thuis- komen.
Ook de kundalini energie heb ik sterk kunnen voelen en ook dit bracht gevoelens van gelukzaligheid en kracht.
- Mariska

Inmiddels ben ik alweer een paar dagen in Nederland en begin ik langzaam te landen hier, wat een geweldige ervaring was het in Portugal. Ik kwam terug en was (en ben) één en al liefde! Ik voelde alleen maar een intens gevoel van liefde, sereniteit en wijsheid. Heel bijzonder en eigenlijk ook niet (want dat is de staat van zijn die onder alle lagen van het dagelijks leven verborgen zit, de staat van zijn onder mijn modderlaagje).
Ik ben jullie, mijn ziel, jullie zielen en alle lichtwezens ontzettend dankbaar voor deze ervaring! Voor alles wat er is gebeurd en ontstaan de afgelopen week, de geweldige verlichtingservaring, de kundalini-ervaring, al het licht en alle liefde die ik heb mogen ontvangen en mogen geven en alle liefde, wijsheid en sereniteit die door me heen stroom(t)(de).
- MJ

Ik wil jullie bedanken voor de mooie meditatie van afgelopen maandag. 
Ik wil al een tijdje de kundalini weekenden volgen. Na de meditatie afgelopen woensdag en de mooie, warme gevoelens die ik daarbij heb ervaren, weet ik zeker dát ik de weekenden wil gaan volgen. De sessie van afgelopen woensdag gaf voor mij de doorslag.
Aan jullie wil ik nog het compliment geven dat jullie warmte, rust en vertrouwen uitstralen door jullie manier van doen. Super!
- Angelique