Healing op afstand

Wauw wat een prachtige healing! Een aantal minuten voordat de healing begon voelde ik mijn lichaam van binnen helemaal warm worden. Toen de healing begon voelde ik een druk op mijn buik, het was alsof er iets heel zwaars op lag. Eerst voelde ik een tinteling in mijn linkerarm en hand, later in mijn rechterarm, hand en knie. Daarna voelde ik de tinteling in mijn hartstreek. Plotseling kreeg ik een schok en daarna een tinteling bij mijn keel. En in mijn boven rug voelde ik een koud gevoel in een plekje op mijn ruggengraat.

Tijdens de hele healing voelde ik prikkelingen in mijn nek aan de rechterkant, kin,onderlip,voorhoofd,beide wangen. Na afloop van de healing kreeg ik weer een heel warm gevoel van binnen. Gisteren had ik tot 4 uur 's middags wat meer energie, even 45 minuten op bed gelegen en toen voelde ik me weer fitter, De rug voelt wat soepeler, ik heb minder moeite met lopen. Vandaag heb ik weer iets meer energie.

Ik ben je heel dankbaar voor deze healing, vond het een fantastische ervaring dat je voelt waar de healing plaatsvindt.
- Anja van der Voort -

Ik heb een aantal keren dat ik lichtelijk radeloos was, hulp gehad van Froukje die wonderlijke (energetische) healings geeft. Er zat bijv. een keer een wervel in m'n nek scheef en ik kon mijn hoofd niet meer bewegen. De dag na de healing kon ik dit gelijk weer: ik voelde tijdens de behandeling iets kraken en het voelde alsof de wervel terugging naar zijn plek. Ditzelfde geldt overigens voor de hernia's die ik had onder in mijn rug. Terwijl ik ingepland stond voor een operatie en gezegd werd dat ik maanden niet goed zou kunnen functioneren/bewegen. Ik lag al twee weken in bed en kon niet op mijn benen staan. Na de healing kon ik alles weer en de operatie werd afgelast, tot hun verbazing.  En het derde wonder is dat ik vlak voordat ik zwanger werd een cyste bij mijn eierstok had. Er was een kans dat mijn vruchtbaarheid verminderd zou zijn omdat het mijn ene eierstok zou kunnen uitschakelen. En er kon niets aan gedaan worden, opereren doen ze tegenwoordig niet meer bij cyste's tenzij het gezwel kwaadaardig  of immens is. Ik was bang dat ik misschien geen kinderen meer zou krijgen. Tijdens de healing die ik kreeg voelde ik dat er ruimte ontstond en begon ik een beetje te bloeden na een aantal krampen. Na ongeveer een week was de cyste volledig verdwenen. En na 1x werd ik gelijk zwanger, terwijl dit eerst onwaarschijnlijk leek volgens de arts. Het mooie was ook dat ik de healing thuis kon ontvangen, ze zijn namelijk op afstand en net zo krachtig (kan ook bij haar thuis overigens).
- S.I. -


Klachten: last van rug en maag

De healing was heerlijk!!!
Het leek alsof er getrokken werd aan mijn maagwand. Of dat mijn buik gevuld werd met licht en er kwam veel druk op. Bij mijn rug minder gevoeld.
Deze keer veel warmte, ontspanning en energie gevoeld in mijn benen en voeten.
Verder heel veel stroming en licht. Het ging steeds meer open en ik lag heerlijk te genieten.
Voel me nu super. Heb allemaal inspiratie voor mijn cursus.  Ik ben super dankbaar.
De healing is voor herhaling vatbaar.
❤elijk dank.

Dag later: ik heb nu ook minder last van mijn rug
- M.M. -

Klachten: enorme oorpijn en druk op de oren.

Ik wil je bij deze echt even heel erg bedanken voor de healing die je mij gisteravond gegeven hebt.Het was een ongelofelijk vreemde gewaarwording want de druk op mijn oren verdween gewoon, mijn oren gingen open, alles bleef dan een paar minuten open en dan sprong het weer dicht. Soms deed het ongelofelijk veel pijn in mijn oren en aan mijn oren. En in het laatste stukje van de healing nam de druk langzaam af. Ik ben daarna gaan slapen en werd vanochtend daarna veel beter wakker. Ik heb nog een beetje lichte oorpijn maar het is niet te vergelijken met wat ik had.
Ik ben enorm dankbaar dat het er nu af is. Echt heel erg blij dat je dit voor mij hebben willen doen. Dank je wel.
- Jacqueline -

Klachten: Vader heeft de medische diagnose: combinatie van Parkinson en Alzheimer. Ernstige klachten van geheugenproblemen en beperking motoriek, veel spanning, pijn en stress.

Na drie healings:
Het gaat zoveel beter met mijn vader. Hij heeft geen pijn, zijn geheugen is goed en zijn lichaam is maar een beetje stijf. Hij is gestopt met de medicatie voor Parkinson.


Klachten: Weer in mijn innerlijke kracht staan en in verbinding staan met mijn innerlijke zelf. Maar vooral werken aan mijn depressiviteit en niet gelukkig zijn met mijn zelf. Het voelt voor mij alsof ik doelloos door het leven ga. Ik ben bijna 1 jaar thuis en doe ook helemaal niks op een dag.

De healing heeft heel lang doorgewerkt. Ik viel in slaap maar werd wel een paar keer tussendoor wakker. De energie kon ik heel goed voelen. Ik heb goed en diep geslapen. Ik voelde mij enorm uitgerust en rustig in mijn hoofd. Ik heb gisteren dingen opgepakt die ik iedere keer uitstelde. De opdrachten in de spirituele boeken sloeg ik altijd over en ook het opschrijven van mijn doelen/droom stelde ik ook iedere keer uit. Ik heb het gevoel dat ik meer levenskracht heb, waar ik natuurlijk naar op zoek was!

Enkele weken later: Het gaat heel goed. Waar ik ontzettend dankbaar voor ben. Heel veel dank. Ik merk dat ik stappen heb gemaakt. Ik zit 1 avond per week op meditatie les en probeer iedere dag thuis te mediteren. Ik pak vaker dingen op en geef minder snel op. Ik besef dat ik nog een lange weg heb om te gaan, maar heb er wel zin in. Met een open blik naar de toekomst!
- N.A. -


Klachten: Wil graag meer geworteld zijn, meer openheid uitstralen. Voelt onrust. Is bezorgd om kinderen. Vindt dat ze er teveel bovenop zit. Wil graag meer vertrouwen.

Ik merkte wanneer de healing begon en ook eindigde. Ik voelde de energie bij me vandaan gaan. Bijzonder is dat er geen woorden bij zijn. Ik heb heel sterk de energieën van angst gevoeld. Dat woord kwam bij me op. Ik voelde mezelf niet angstig. De angst werd weggenomen, zo ervaarde ik dat en daarna voelde ik me veel lichter. Ik ervaarde ook heel sterk het openen van mijn bekkenbodem. En sowieso mijn buik, hartstreek en keelgebied. Alsof mijn hersenen niet meededen. De tijd vloog voorbij. Ook kwam langs dat ik het geld wat ik ga verdienen met mijn tool voor competentieontwikkeling, aan goede doelen ga besteden. Heel bijzonder. Want de spanning is dat ik met de tool bij succes geld verdien wat ik zelf niet allemaal nodig heb. Ik voel me steviger nu, meer in mijn lichaam
- D.M.


Klachten: pijn onderrug en derde chakra gebied

Ik heb gisteren jouw healing met name fysiek gevoeld. 
Eerst ging het open in de rug. Het leek alsof je daar heel veel weghaalde en dit voelde ik ook in de buik. Ook daar ging het meer open en in de buikwand ging er energie weg. Vervelende schuurenergie. Zo voelt die energie. Dit ook bij de derde chakra.
Hartelijk
dank daarvoor. Aan het eind van de healing voelde ik echt een opening en werd het allemaal lichter. Verder daarna kwamen er veel emoties vrij, Met name vanuit mijn hart. Verdriet. Dit heeft wel een uur geduurd. Dus dat is weer mooi opgeruimd. :)
- een dankbare cursist -

Hartelijk dank voor de healing. Ik reageer bewust wat later om zicht te krijgen op de effecten van je healing. Van de healing zelf heb ik op zich niet zo veel gemerkt.  Wel had ik op een gegeven moment het idee alsof er wat koude lucht uit mijn linkeroor verdween. Daarnaast  wat gekriebel bij mijn handen maar dat is het dan ook.
Wat heeft het me opgeleverd? Ik constateer dat ik beduidend minder last van mijn oren heb. Dat het oorsuizen duidelijk is verminderd en de doofheid is afgenomen. Eigenlijk een beetje de situatie voor de vakantie.  Ook wat betreft de vage pijntjes in mijn borststreek heb ik het gevoel dat dit is afgenomen/verdwenen. Al met al een mooi resultaat waar ik erg blij mee ben.
- Geert -