Cursusweken Portugal

Het waren vijf bijzondere dagen met een hele fijne groep mensen. Dit was zonder twijfel de meest liefdevolle en harmonieuze groep die ik bij al mijn workshops heb meegemaakt. Niet vreemd dat Froukje en Jeroen dit soort mensen aantrekken, want de liefde waarmee zij deze spirituele vijfdaagse verzorgen straalt ervan af. De locatie was prima, zonnig weer en mooie variatie tussen meditatie, zang, dans en qi gong. Ik heb er van genoten. Dank jullie wel!
-Ron


Wat heb ik genoten van de week Portugal. Alles was goed; de omgeving was prachtig, de accommodatie heel mooi, de groep heel fijn en heerlijk eten! De meditaties waren heel mooi en bijzonder. Ik merk dat ze nog steeds doorwerken. Wat een sereniteit! Eigenlijk kun je bijna niet aan iemand anders vertellen hoe het voelt; zo stil en vol vreugde. Om iedere morgen met de heerlijke qigong oefeningen te beginnen was een super begin van de dag. Wat wordt je daar ook blij en rustig van.

En natuurlijk het zingen en swingen samen niet te vergeten. Dat maakte heel wat los; tranen, blijdschap, ontroering en tranen van blijdschap! Als het aan mij ligt ben ik er volgend jaar weer bij!
-Veronica-

Wat heb ik enorm genoten van vooral de prachtige meditaties van de grote meesters en de energetische uitwerking hiervan. Ik baad mij nog volop in het Licht, zo voelbaar ook in mijn hart. Jullie enorme zorgvuldigheid en liefdevolle aandacht voelde als een veilige bedding en een warm bad.
- Atty -

De cursusweek op Monte Na Luz was voor mij een heel bijzondere ervaring. Elke dag samen swingen, zingen en mediteren bracht zoveel liefde en verbinding. De lessen Spring Forest Qigong en het oefenen met healing technieken maakten de cursus tot een afwisselend geheel op een professionele en liefdevolle manier begeleid door Froukje en Jeroen. De cursus heeft voor mij echt helend gewerkt en ik heb mijn blije zelf weer teruggevonden door de verbinding te maken met universele licht en alle mensen met wie ik daar samen was. Monte Na Luz is een fijne plek in een mooie omgeving waar goed voor je wordt gezorgd en heerlijk wordt gekookt. Ik kan iedereen aanraden jezelf deze cursus te gunnen.
- Hester Kiestra -

Het was een inspirerende week waarin ik veel heb mogen ervaren. Ik ben meer in contact gekomen met mijn hart en lichaam. Ik heb veel energie en heling mogen ontvangen en mogen geven tijdens de meditaties. Zelfs buiten het programma om was de verhoogde energie voelbaar. Door de meditaties van Froukje en Jeroen was het echt mogelijk om een sterkere verbinding met de hogere dimensies te ervaren waardoor ik meer in contact met mijn ziel mocht komen, een prachtige ervaring! Ook de Qi Qong oefeningen waren een openbaring. Dank jullie wel!
- Simone Schelvis -

Een heerlijke vakantie/retreat; een fijne terugtrekweek om helemaal thuis te komen in jezelf. Dit onder liefdevolle, bezielende leiding van Froukje en Jeroen en licht en liefde van de opgestegen meesters, zoals St. Germain, Yogananda en avatar Babaji, diep voelbaar. Een wandeling naar (Atlantis)-stenen zorgde voor een goede aarding, een mooie verbinding met The Inner Earth City’s. Dus licht als een veertje met beide benen op de grond!

Voeg hierbij het logeren in een mooi Lichtcentrum in een prachtige natuurlijke omgeving met een gezellig stadje op loopafstand. Zuivere lucht, prachtige planten, lieve mensen en heerlijk eten. De zon, zee niet ver weg. Wat kan je je nog meer wensen. Dank, dank, dank, lieve Froukje en Jeroen.
- Miny van Velthuizen -

Ik ben jullie dankbaar voor jullie liefde, wijsheid en humor, ik heb daar in stilte van genoten. Weet dat ik dankbaar ben, voor alles.
- Marlies-

Ik heb een heerlijke week gehad. En zoals een andere cursiste zei: ‘alles klopte’. We hadden mooi weer, een mooie groep, mooie locatie, mooie ontmoetingen, mooie meditaties, mooie omgeving, heerlijk eten en nog veel meer moois. Dank jullie wel!
-Caroline Gorthuis

De cursus in Portugal heeft mij precies gegeven wat het thema was van deze week: De Kracht van het Hart in de Nieuwe Tijd.
Ik ben nu twee weken thuis en voel me nog steeds zeer stabiel en ervaar een subtiele energie waardoor ik als het ware gevoed wordt. Mijn dromen gaan over geboorte, baby’s en sterfte. Voor mij symbolisch voor het loslaten van oude energieën en plaats maken voor het nieuwe én het mogen ervaren van het nieuwe.
Ik ben dankbaar dat ik de mogelijkheid heb om de meditaties van Froukje en Jeroen te mogen ontvangen.
Uiteraard kom ik GRAAG  terug!
-Truus

In Portugal is, door de opbouw van jullie cursusweek, een heleboel oude ruis en taaie patronen de revue gepasseerd…..om van mezelf te houden op een blije en vrije manier heb ik nu ook weer meegemaakt dat volhouden in loslaten, elke keer toestaan dat er gevoelens willen stromen en ze laten gaan, geholpen door krachtige Lichthelpers die reinigen en healen….dat er echt wat is gebeurd….er is iets weg, of beter…. er is iets bijgekomen, een innerlijke rustige kracht die zacht tegen me zegt…ja, dit ben ik, het is goed.  
-Geertje

Ik mediteer bijna elke dag met de cd’ s vd week Portugal 2016. Ik ben verbonden met jullie en dat voelt goed. 
-Loes

Het was een onvergetelijke week. Ik heb me tijdens de week ook fysiek en emotioneel erg goed gevoeld. Er kwam weer veel op me af in de week erna, maar ik kon het opmerkelijk goed aan en kon genieten van alles. Mijn (antroposofische) fysiotherapeut zei: Ik zie voor het eerst dat je stevig in je voeten en lijf staat. En dit is nog steeds zo. Het element aarde doet zijn werk. Ik ben heel dankbaar voor de week op Monte na Luz. Het Licht schijnt nog steeds in mij en om mij heen. Dankjewel!!!
- Elisabeth.

Ik heb na de heerlijke week redelijk ongemerkt m'n gewone draad weer opgepakt. Ik voel me goed, lichter, ruimer, rustiger, ik kan me makkelijker uiten en ik voel me heel krachtig en stabiel. Vandaag ben ik naar m'n moeder geweest en ondanks allerlei zaken die ik voor de voeten geworpen kreeg, bleef ik rustig en begripvol.  Ik ben jullie zeer dankbaar en erkentelijk voor de heerlijke week, de healingen etc. etc.!
- Yvonne

Ik wil jullie zo hartelijk bedanken voor de mooiste week in mijn leven die ik me heugen kan. Het was zeer aangenaam, vooral liefdevol om met elkaar te zijn, met jullie en de hele fijne bijzondere groep. Nogmaals bedankt aan ieder lichtwezen om ons heen om deze speciale ontmoeting te hebben doen plaatsvinden! Ik ben nog steeds in diepe ontroering over wat er met mij en om me heen is gebeurd sinds Monte na Luz. Ik krijg van goede vrienden reacties dat ik veel zachter uit m'n ogen kijk en ook merk ik op straat dat veel mensen naar me kijken Met liefdevolle groet,
- Irene - www.colourstudio.nl

Vorig jaar vond ik de week in Portugal al zo mooi, dit jaar was het zo mogelijk nog fijner. De meditaties waren zo heerlijk. Het was een fijne groep. Veel lol gehad, mooie gesprekken, lachen en huilen, veel warmte ervaren. Bij thuiskomst was ik zo enorm gevoelig voor de sfeer die er heerste, zo sterk had ik het nog nooit gevoeld. Met mijn man heb ik goede gesprekken gevoerd, heel fijn. Lieve groet,
- Coosje

Lieve Froukje en Jeroen, Allereerst de beste wensen in het nieuwe jaar voor jullie beiden. In gedachten komt de week in Portugal nog regelmatig voorbij en samen met Mieke hebben we het regelmatig over jullie en hoe bijzonder mooi en speciaal wij de week in Portugal ervaren hebben. De week in Portugal heeft mij veel mooie inzichten gegeven en vooral heb ik daar veel los kunnen laten uit het verleden. De plek en de mensen van onze groep was schitterend. De laatste weken gaat het loslaten in een snel tempo verder en het geeft een enorme verlichting en verruiming in mij en in mijn geest. Mijn ziel kreeg laatst een bijzondere ervaring. Op alle gebieden wordt er hard gewerkt. In Januari ga ik starten met een cursus over gezonde voeding. Ik kwam via een boek over het Akasha veld op een website terecht over gezonde voeding. Dat leek mij heel interessant en daar ga ik vol enthousiasme mee beginnen. Jullie rawfood uit Portugal heeft me hiertoe geïnspireerd en ik had netjes gevraagd om meer kennis te vergaren over gezonde voeding aan het universum. Aldaar was het antwoord. Lieve Froukje en Jeroen bedankt voor de heerlijke week in Portugal. Ik heb genoten in alle mogelijke opzichten. Lieve groet,
- Anita

Ik merk dat ik wat losser wordt met het in 'control' houden van zaken. Ik maak nu meer gebruik van affirmaties en ze helpen mij prachtig. Ben nu wel aan het kijken hoe ik zaken anders kan aanpakken door meer ruimte voor mijzelf te creëren en wellicht laat ik het gewoon op mijn pad komen. De cursus "een nieuw licht in mijn leven, werken met de elementen" kwam voor mij precies op tijd. Ik heb iedere dag als een cadeau ervaren: - de liefde die jullie, St. Germain, Phylos en de engelen uitstralen, - het verblijf op Monte na Luz, - hoe liefdevol, open en oprecht iedereen is, dankbaar dat zij hun ervaring met mij hebben gedeeld, - onze top kok Wendy, de gastvrijheid van Frank, - de massage en de klankschaalsessie, en met name dat ik weer bij mijzelf (gevoel) kon komen en daar ben ik ook heel dankbaar voor.
- Frederika

Lieve lieve mensen, ik heb zulke mooie herinneringen aan de cursusweek. Ik kijk met heel andere ogen naar de dingen om me heen en de dingen die ik heb. Én naar de dingen die ik wil creëren. Ik heb zoveel gekregen van jullie en dit maakt me zo gelukkig. Ik zeg regelmatig positieve, lieve en mooie dingen tegen mezelf en wens van alles prachtigs voor vandaag en de toekomst. Ik kijk met verwachting uit hoe e.e.a. in de toekomst zal uitpakken. Hier zal ik jullie later over berichten.
Liefs,
- Erika

Ik heb een hele mooie week gehad met jullie...voel me echt opgetild op een hoger iets....en wat is dat prachtig werk van jullie,wat zetten jullie iets prachtigs neer!!!
- Sanne

TRANSFORMATIE
De training werkt sinds thuiskomst dag in dag uit door. Oude automatismen vallen steeds meer weg en het schoont echt op. Ik ben bij wat er is gebeurd - erg dankbaar dat me dit is gegeven.
In de kern was ik altijd al een 'verbindingsman' en heb er tot nu toe alle vertrouwen in, dat nieuwe "liefde en eenheid" op mijn pad gaat komen, gezien deze  
- transformatie -
Nogmaals, dank
groet,
- Jan
PS De doorwerking blijft fantastisch. Het houd niet meer op.